Konkursā par garāko autobusa pasažieri uzvar 204,5 centimetrus garš rīdzinieks

© Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

Konkursā "Komforta mēraukla" noskaidrojis garāko sievieti ar 190 cm garu augumu un vīrieti - 204,5 cm. Kopumā konkursam pieteicās vairāk nekā 100 pretendentu no visas Latvijas.

Starptautiskais pārvadātājs "Lux Express" noskaidrojis konkursa "Komforta mēraukla" uzvarētājus sieviešu un vīriešu konkurencē. Konkursā piedalījās 25 pretendenti, no kuriem 12 dalībnieces sacentās sieviešu konkurencē, bet 13 - vīriešu konkurencē. Rīdzinieks Artūrs Bacmanis ar 204,5 cm garo augumu tika atzīts par konkursa uzvarētāju vīriešu konkurencē, bet augumā garākās sievietes godā tika celta liepājniece Irita Timbra ar 190 cm. Uzvarētāji tika apbalvoti ar "Lux Express" dāvanu karti neierobežotam braucienu skaitam 365 dienām.

"Pieteicos konkursam, jo draugs pierunāja. Pieteicos pēdējā brīdī un sanāca pat uzvarēt! Noteikti izmantošu iegūto balvu braucienam uz Sanktpēterburgu un šo braucienu apvienošu ar kādiem koncertiem, kas norisināsies kaimiņvalstīs," pauž konkursa uzvarētājs vīriešu konkurencē Artūrs Bacmanis.

"Priecājamies par cilvēku lielo atsaucību ne tikai galvaspilsētā, bet arī tālākās Latvijas pilsētās - Liepājā, Gulbenē, Ventspilī un Daugavpilī. Esam noskaidrojuši autobusu "komforta mērauklu" - garākos pasažierus, kuri atzinīgi novērtē autobusa ērtības un savu komforta līmeni - sēdvietas pietiekamo plašumu kāju zonā un iespēju baudīt braucienu, netraucējot blakus sēdošajam pasažierim," saka "Lux Express Latvija" valdes priekšsēdētājs Janno Ritsbergs.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais