Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Izklaide

Lietuviešu rokeri jauno albumu kā pirmajiem atrādīs latviešiem

© Publicitātes foto

Lietuviešu grupa “Colours Of Bubbles”, kas jau vairākus gadus ir atzīta kā labākā Lietuvas rokgrupa, šīs nedēļas beigās, 18. oktobrī, izdos savu jauno albumu “9 mm”.

Latvieši būs pirmie, kas jaunās dziesmas varēs dzirdēt dzīvajā izpildījumā. “Colours Of Bubbles” uzsāks “9 mm” tūri 24. oktobrī “Fontain Palace” Liepājā, pēc tam grupa dosies uz Latvijas 1. rokkafejnīcu, kur uzstāsies 25. oktobrī, bet Latvijas tūres noslēdzošais koncerts būs 26. oktobrī Cēsu “Fono Klubā”. Pēc šiem koncertiem “Colours Of Bubbles” atgriezīsies dzimtajā zemē, lai nospēlētu albumā iekļauto materiālu lielākajās Lietuvas pilsētās. “Mūsu iepriekšējais albums “She Is The Darkness” bija savās noskaņās diezgan tumšs, tādēļ vēlējāmies, lai nākamajā albumā ir gaišākas ģitāras skaņas un kopumā pozitīvāka noskaņa,” saka grupas dalībnieki.

Colours Of Bubbles” jaunajā albumā “9 mm” iekļautas deviņas dziesmas, kas atspoguļo apokaliptisku skatu uz moderno pasauli un ir kara, mīlestības, ieroču, ātra dzīves tempa un revolucionāra noskaņojuma iedvesmotas. Nesen klausītājiem interneta vietnē YouTube jau atrādītas divas no jaunajām dziesmām - “Russian Roulette” un “Summer”. Tās apliecina, ka šī blice nudien ir labākā Lietuvā - nevis “Daddy Was A Milkman”, kurus tik uzstājīgi gandrīz katru gadu kā tādus mums mēģina “iebarot”… Grupas trešais studijas albums rakstīts dažādās studijās Lietuvā, bet pabeigts ierakstu sesijās jūnijā Apvienotajā Karalistē. “9 mm” būs pieejams CD formātā un digitālajos mūzikas veikalos. Gada beigās grupa plāno izdod albumu arī plates formātā.

Jāpiebilst, ka grupa jau vairākkārt ir uzstājusies Latvijā dažādu festivālu un pasākumu ietvaros, piemēram, “Summer Sound”, Daugavpils pilsētas svētkos un Smilšu skulptūru festivālā. “9 mm” tūres koncertos Liepājā, Rīgā un Cēsīs, klausītāji varēs dzirdēt “Colours Of Bubbles” dziesmas arī no pirmajiem diviem albumiem “Inspired By A True Story” un “She Is The Darkness”.