Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

NOSKATIES! Tīna un Anastasija sniedz Skutelim ieteikumus pludmales volejbolā

© Ekrānšāviņš no video

Latvijas pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa/Anastasija Graudiņa svētdien Ķīnā nodrošināja savai valstij ceļazīmi uz 2020.gada Tokijas olimpiskajām spēlēm. Arī laikā, kad priekšā starts atbildīgās sacensībās, meitenes atradušais laiku, lai humoristam Jānim Skutelim sniegtu ieteikumus pludmales volejbolā.

Jau vēstīts, ka Graudiņa/Kravčenoka izšķirošajā mačā ar 2-1 (21:17, 15:21, 17:15) pārspēja čehietes Barboru Hermannovu/Markētu Slukovu.

Trešajā setā Latvijas duets bija nonācis iedzinējos ar pieciem punktiem (7:12), bet izcila Kravčenokas netveramo servju sērija ļāva pietuvoties rezultātā (11:12). Seta galotnē Latvijas pāris divreiz atspēlēja mačbumbas un pēc tam, kad bija panākušas 15:15, Graudiņa realizēja divas netveramās serves, nodrošinot duetam uzvaru ar 17:15.

Ja Eiropas čempiones Graudiņa/Kravčenoka varēs izmantot savu nopelnītu ceļazīmi, tā viņām būs debija olimpiskajās spēlēs.

Turnīra 16 dueti trīs fāzēs un divos pusfinālos cīnījās par divām ceļazīmēm uz olimpiskajām spēlēm. Graudiņa/Kravčenoka kopumā astoņos mačos tika pie piecām uzvarām un trim zaudējumiem.