Ginta Ēķe un Kristaps Krievkalns apprecējušies

© Mareks Ēķis

Ķempju evaņģēliski luteriskajā baznīcā sestdien, 7. augustā, pēc divu gadu ilgas draudzības mūžīgu mīlestību un uzticību viens otram solījuši jaunā dziedātāja Ginta Ēķe (23) un pazīstamais komponists un producents Kristaps Krievkalns (36). Arī Neatkarīgā sveic jauno ģimeni un novēl lolot un sargāt mīlestības skaisto ziedu!

Ginta Ēķe un Kristaps Krievkalns satikās pirms diviem gadiem kādā muzikālā projektā uzreiz pēc LNT dziesmu šova Zvaigžņu lietus, kur jaunā dziedātāja, dziedot pārī ar politiķi Ventu Armandu Kraukli, pirmoreiz pieteica sevi plašākai sabiedrībai. Meiteni ar skanīgo balsi toreiz ievēroja arī komponists Zigmars Liepiņš, kurš piedāvāja iedziedāt viņa labi pazīstamo dziesmu Dzirdi. Ar pirmā radio singla iznākšanu jauno dziedātāju piemeklēja sajūta, ka šo ceļu pret citu vairs nevarēs un negribēs nomainīt... Divu gadu laikā Ginta Ēķe jau sniegusi vairākus koncertus, savus spēkus izmēģinājusi arī Eirovīzijas nacionālajā atlasē, bet pērnā gada nogalē sadarbībā ar Zigmaru Liepiņu nodziedāja savu pirmo lielo solokoncertu.

Ginta stāsta, ka sākumā viņu ar Kristapu vienoja tikai sirsnīga draudzība, nekādu romantisku randiņu abiem nebija. Taču viņa neslēpj, ka jau diezgan ātri apjautusi, ka Kristaps viņai nav vienaldzīgs. "Kristaps raksturā ir ļoti līdzīgs manam tētim. Jau bērnībā sapratu, ka vēlos precēties tieši ar šādu vīrieti, pat jautāju padomu mammai, kā lai tādu izvēlas," kādā intervijā atzinusies jaunā dziedātāja, piebilstot, ka tēvs viņai allaž bijis ideālā vīrieša paraugs.

Mūziķim Kristapam Krievkalnam attiecības ar Gintu Ēķi izveidojās pēc tam, kad viņš jau bija izšķīries ar sava dēliņa Kristiana Daniela mammu dziedātāju Madaru Celmu, ar kuru altāra priekšā savas attiecības nebija apliecinājuši.

"Grūti tā pateikt, kas ir mainījies," pēc kāzām sarunā ar Neatkarīgo atzīst jaunā sieviņa. "Bet sajūta ir savādāka, tas gan," viņa secina un saka, ka, ieejot jaunā attiecību kvalitātē, uzreiz ir tieksme pieņemt nopietnākus lēmumus, uzreiz ir jauni plāni un idejas, kā sakārtot dzīvi, pat ļoti praktiskā nozīmē. "Mēs ar Kristapu jau smejamies, ka tagad par katru cenu gribas pārlīmēt mājās tapetes, vajag vai nevajag. Gribas vidi ap sevi pārkārtot, arī vizuāli radīt sajūtu, ka kaut kas mūsu dzīvē ir mainījies. Jā, ir tāda sajūta, ka to vajag, ka gribam sākt jaunu dzīvi. Bet mūsu attiecībās gan līdz ar kāzām nekas nav mainījies," saka Ginta, piebilstot, ka tikai uzvārds viņai tagad ir cits un nu viņa godājama kā Ginta Krievkalne.

Medusmēnesī jaunais pāris negrasās doties – neesot laika, jāstrādā. "Es jau mazāk, bet Kristaps ir ļoti aizņemts cilvēks, viņam nekad nav laika ilgi atpūsties, tāpēc medusmēnesis mums tagad nesanāks," Ginta nosaka, bet neskumst, jo arī pašai ir jāturpina darbs pie sava solo albuma, kuru viņa plāno laist klajā šoruden vai vismaz līdz Ziemassvētkiem. "Divas dienas pēc kāzām atpūtāmies un nu esam atpakaļ darba pienākumos. Gan jau līdz pensijai paspēsim izbaudīt arī medusmēnesi..." pārliecināta ir jaunā sieviņa.

Svarīgākais