Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

Diennakti iespējams reģistrēt savu komandu basketbola turnīram "Krastu mačs"

© Dāvis Ūlands/F64

Šodien, 30.jūlijā, no plkst.12:00 līdz 31.jūlija plkst.12:00 mājaslapā krastspretkrastu.lv iespējams reģistrēt komandu X diennakts basketbola turnīram “Krastu mačs”.

Dalībnieku izloze un preses konference notiks ceturtdien, 1.augustā, plkst.13 laukumā pie Rīgas Kongresu nama (Kr.Valdemāra ielā 5). Apmeklēt pasākumu aicināti visi 1.augustā mājaslapā reģistrēto komandu pārstāvji, jo dalībnieki tiks izlozēti tikai starp tām komandām, kuru pārstāvji pasākumu apmeklēs klātienē. Ierašanās no plkst.12.

17. un 18. augustā Rīgas svētku un Rīgas brīvostas svētku ietvaros pie Rīgas kongresu nama notiks jau desmitais “Krastu mačs” turnīrs, kas, kā ierasts, norisināsies visu diennakti. Tā laikā apmeklētājus priecēs spraigas basketbola spēles starp Daugavas labā un kreisā krasta iedzīvotājiem, būs iespēja piedalīties dažādās atrakcijās un konkursos, baudīt labāko mūziķu priekšnesumus, kā arī nogaršot visdažādākos ēdienus.

“Krastu mačs” ir diennakts basketbola turnīrs, kurā tradicionāli piedalās un savā starpā sacenšas Daugavas labā un kreisā krasta iedzīvotāji. Kopvērtējumā ar 5:4 vadībā izvirzījušies Daugavas kreisā krasta basketbolisti. Turpinot tradīcijas, uzvarējusī komanda savā īpašumā uz gadu iegūs ceļojošo kausu, tā autors ir Latvijas Mākslas akadēmijas profesors, tēlnieks Aigars Bikše.