Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

Pēc šķiršanās Irina Šeika un Bredlijs Kūpers vienojas par meitas audzināšanu

© AP/SCANPIX/LETA

Jūnija sākumā mediji vēstīja par modeles Irinas Šeikas un aktiera Bredlija Kūpera attiecību iziršanu, bet nu kļuvis zināms, ka viņiem vismaz izdevies vienoties par divus gadus vecās meitas Leijas audzināšanu.

Interneta ziņu vietne TMZ.com vēsta, ka starp vecākiem panākta vienošanās - abi būs vienlīdz iesaistīti meitas audzināšanā, un abiem būs vienādas aizbildniecības tiesības. Tas, vai Leija dzīvos pie tēva vai pie mātes, būs atkarīgs no vecāku darba grafika, un katrā konkrētā gadījumā I. Šeika un B. Kūpers esot gatavi vienoties par to, kurš uzņemsies rūpes par meitu. Lai izvairītos no liekiem loģistikas sarežģījumiem, abi vienojušies, ka pastāvīgi dzīvos Ņujorkā, un kādreizējais pāra mājoklis Losandželosā, visticamāk, tiks izlikts pārdošanā. Amerikāņu dzeltenā prese vēsta, ka beidzamo nedēļu laikā kopā ar Leiju biežāk redzēta I. Šeika, un vairāki zinātāji pat stāstījuši, ka viņa ir gatava pilnībā nodoties meitas audzināšanai, pametot novārtā modeles karjeru.

AP atgādina, ka 33 gadus vecās krievu modeles un 44 gadus vecā amerikāņu aktiera romāns sākās 2015. gadā, taču, neraugoties uz meitas piedzimšanu, līdz oficiālām laulībām viņi tā arī nenonāca.