Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

Nākamnedēļ Latvijā būs Vācijas elektromobiļu rallijs

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Nākamnedēļ no 23.jūlija līdz 26.jūlijam Latvijā notiks Vācijas elektromobiļu rallijs "E-Rallye Baltica 2019", kurā piedalās 23 braucēji ar kopā septiņiem dažādiem "Tesla" modeļiem,  informēja Bezizmešu mobilitātes atbalsta biedrības pārstāvis Arnis Bergs.

Rallija dalībnieki maršrutu veic bez pavadošajiem fosilās degvielas automobiļiem, un Latvijā iepazīsies ar populāriem tūrisma objektiem. Rallija Latvijas posmā pie viesnīcām un tūrisma objektiem plānots atklāt elektromobiļu uzlādes publiskos punktus.

Ar rallija dalībniekiem klātienē varēs tikties 23.jūlijā no plkst.9 līdz 10 Bauskas Rātslaukumā, 24.jūlijā no plkst.9 līdz 10 Cēsīs, Vienības laukumā, 25.jūlijā no plkst.14 līdz 15 Rīgā, Biķernieku trases laukumā. Savukārt rallijs finišēs piektdien, 26.jūlijā, Jūrmalā, AS "Latvenergo" Elektrum Energoefektivitātes centrā (EEC).

Noslēguma sarīkojumā elektroauto ekipāžas sniegs ceļojumā pieredzētā rezumējumu, kurā novērtēs elektromobiltātes iespējas Latvijā un citu valstu autoceļos, kā arī atbildēs uz interesentu jautājumiem.