Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Latvijā atgriežas dziesminiece Džudita Ouena

© Publicitātes foto

Jau pavisam drīz, 27. jūlijā, Mālpils muižā atkal uzstāsies Latvijas klausītāju jau iecienītā dziesminiece Džudita Ouena no Ņūorleānas. Mākslinieces repertuārs ir stilistiski daudzveidīgs, bet stāstnieces talants atklājas kā mūzikā, tā arī komunikācijā ar klausītājiem.

Džudita Ouena (Judith Owen) Latvijā viesosies jau trešo reizi - iepriekš viņa ir uzstājusies Rīgā, Cēsīs, Siguldā un Kuldīgā. Šajā reizē dziesminiece kopā ar perkusionistu Pedro Segundo klausītājiem piedāvās elegantu koncertu Mālpils muižas dārzā, tā noslēdzot savu Baltijas tūri.

Džudita Ouena ir talantīga mūziķe, stāstniece un aranžētāja, kuras mūzikā dzirkstī humors un sirsnība. Pagaidām lielāko atzinību izpelnījies viņas pērn izdotais albums “redisCOVERed”, kurā Ouena aranžējusi pazīstamas popa, roka un džeza mūzikas dziesmas, tostarp repera Dreika “Hotline Bling”, Eda Šīrana “Shape Of You”, grupas “Deep Purple” leģendāro hitu “Smoke On The Water” un citas dziesmas, piešķirot tām jaunu vēstījumu. “Viena un tā pati dziesma cilvēkiem var nozīmēt pilnīgi ko citu, un katram ir taisnība,” saka mūziķe. Tā, piemēram, Ouena amerikāņu džeza klasiku - dziesmu “Dream A Little Dream Of Me”- videoklipā izspēlē kā gaumīgu šausmu stāstu, savukārt Donnas Sammeres dziesmas “Hot Stuff” klipā dodas uz “aklajiem randiņiem”. Jāpiebilst, ka albums “redisCOVERed” ir pabijis Lielbritānijas 2018. gada pārdotāko albumu topa augšgalā, savukārt laikraksts “Sunday Times” to ierindojis labāko ierakstu simtniekā.