Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

Šīrans apstiprina, ka vairs nav brīvs

© Henry Nicholls / REUTERS

Pagājušonedēļ Latvijā pabijušais britu mūziķis Eds Šīrans (attēlā) kādā no intervijām beidzot apstiprinājis, ka ir apprecējies ar savu ilggadējo draudzeni Čeriju Sībornu.

12. jūlijā pārdošanā nonāca 28 gadus vecā E. Šīrana jaunais disks No.6 Collaborations Project, un dziesmā Remember The Name mūziķis piemin arī «savu sievu», raksta AP. Intervijā kādai radiostacijai E. Šīrans stāstījis, ka šī dziesma tapusi vēl pirms kāzām, taču tobrīd jau viņš skaidri zinājis, ka drīz apprecēsies. Sīkākas detaļas par savām kāzām mūziķis nav vēlējies atklāt.

Taču britu tabloīds The Sun vēsta, ka viņa laulības ar 26 gadus veco Č. Sībornu notikušas dziesminieka lauku mājās Safolkas grāfistē un uz tām bijuši aicināti vien aptuveni 40 cilvēku - tuvākie ģimenes locekļi un daži skolasbiedri. Savulaik E. Šīrans un Č. Sīborna mācījās vienā skolā un ir pazīstami jau vairāk nekā 15 gadus. Attiecības sākās 2015. gadā, kad Č. Sīborna atgriezās dzimtenē no studijām ASV, bet pagājušā gada janvārī pāris paziņoja par saderināšanos.