Mellužu estrādē Jūrmalā ar vērienu svinēs Jūras svētkus

© Publicitātes foto

Ar sadziedāšanās koncertu un balli sestdien, 13. jūlijā, Mellužu estrādē Jūrmalā svinēs Jūras svētkus.

Svētki sāksies plkst. 16.00, kad uz Mellužu estrādes skatuves kāps Nacionālā teātra aktieri Dace Bonāte, Anna Klēvere, Ainārs Ančevskis un Egils Melbārdis. Plkst. 21.00 notiks balle, kurā spēlēs Kārlis Būmeisters un grupa “CoCo Orchestra”.

Svētku organizēšanas un norises laikā no 13. jūlija plkst. 07.00 līdz 14. jūlija plkst. 09.00 tiks slēgta satiksme Mūzikas ielā.

Iebraukšanai Jūrmalā nepieciešama caurlaide

Atgādina, ka par iebraukšanu Jūrmalas īpaša režīma zonā jāmaksā nodeva 2 eiro apmērā. Caurlaides var ērti iegādāties elektroniski: portālā www.visitjurmala.lv, ar “Mobilly” vai “Citadele” aplikāciju starpniecību. Nodevu var samaksāt ne tikai Priedainē, pie iebraukšanas Jūrmalā, bet arī caurlaižu iegādes automātos četrās vietās pilsētā: pie lielveikala “Rimi” Lielupē, pie Dzintaru koncertzāles, Majoru stāvlaukumā un pie Dubultu stacijas. Par caurlaidi var samaksāt arī pēc iebraukšanas pilsētā, tikai jāievēro, ka caurlaidei obligāti jābūt nopirktai tajā datumā, kad transportlīdzeklis iebraucis Jūrmalā līdz plkst. 23.59, vai pirms tam. Ar vienu dienas caurlaidi īpaša režīma zonā var iebraukt neierobežotu reižu skaitu tajā datumā, kuram caurlaide iegādāta. Autostāvvietas Jūrmalas pilsētas teritorijā vietās, kur atļauta autotransporta novietošana, ir bez maksas, izņemot privātās autostāvvietas.