Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

Piecas neparastas lietas par gaidāmo "Prāta Vētras" koncertu Liepājā

© f64

Tuvojoties grupas "Prāta Vētra" šīs vasaras koncertam Liepājā 20. jūlijā, grupa visus savus fanus aicina pievērst uzmanību vides aizsardzības jautājumiem, lai ikdienas darbībās mazinātu ekoloģiskās pēdas nospiedumu.

Gaidāmā koncerta nodrošināšanā tiks izmantoti ekoloģiski, videi draudzīgi un ilgtspējīgi risinājumi, lai aicinātu sabiedrību pievērst lielāku uzmanību mūsu ietekmei uz vidi. Lūk, pieci neparasti fakti.

"Šogad ar Liepājas koncertu mēs gribam paveikt tikpat daudz, cik pagājušajā gadā ar visu tūri - neprintēt biļetes, bet uzrādīt tās tālruņos, darbināt ģeneratorus ar 100% atjaunojamo dīzeļdegvielu, nelietot plastmasas salmiņus, šķirot atkritumus, kā arī mudināt koncerta apmeklētājus uz koncertu doties ar sabiedrisko transportu vai savu divriteni. Lai mums izdodas!", stāsta Māris Mihelsons, "Prāta Vētras" taustiņinstrumentālists.

"Pērn vairāk nekā 100 tūkstošiem cilvēku piecās Latvijas lielākajās pilsētās bija iespēja baudīt fantastisku grupas "Prāta Vētra" šovu ievērojami tīrākā vidē. Arī šogad vienīgajā grupas koncertā Latvijā visi ģeneratori tiks darbināti, izmantojot 100% atjaunojamo dīzeļdegvielu Neste MY, kas tiek ražota no dažādiem atkritumiem, neizmantojot ne pilienu naftas," stāsta Armands Beiziķis, Neste Latvija valdes priekšsēdētājs.