Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

Valmiermuižas vasarnīcā notiks Evijas Vēberes koncerts; ieeja bez maksas

© Dāvis ŪLANDS, F64 Photo Agency

Ar mūziķes Evijas Vēberes uzstāšanos, 27.jūnijā plkst. 19.30, Valmiermuižas vasarnīcā pie Vaidavas ezera noslēgsies jūnija svētku skrējiens. Koncerts apmeklētājiem bez maksas.

No plkst. 18.00 mūzikas skaņas pludmales vējos laidīs DJ Vasaras pilnbrieds.

Plkst. 19.30 Evija piepildīs pludmali ar šķietami nepieradinātām, teju maģiskām mūzikas skaņām.

Evija Vēbere ir Latvijas mūzikas skatuvei netipiska skaņu ainaviste, kura šobrīd aizrāvusies ar elektronikas maģiju. Viņas neparasto skanējumu rada dažādie uzstāšanās laikā izmantotie mūzikas instrumenti un, protams, viņas īpašais balss tembrs, kas klausītājus aizved ceļojumā uz vietām, kur paši, iespējams, nekad neattaptu nonākt. Dziesmu noskaņu spektrs plešas no rotaļīgi bezrūpīgām dejām līdz teju šizofrēniskām eksistenciālas krīzes izraisošām kantātēm.

Ekskluzīvu iespēju koncerta baudīšanai piedāvā Vaidaveži - klausīties to no ezera vidus, iebraucot tajā ar supu vai laivu.

Nākamais koncerts Vaidavas pludmalē 11. jūlijā, kad te uzstāsies grupa Polifauna - sešu cilvēku super komanda, kas spēlē dream/space pop/rock stila mūziku. Kā vēstī informācija, kuru par grupu var atrast internetā - ir vairāk nekā vērts apmeklēt viņu koncertus, ļaujot sev ieslīgt varenā muzikālā baudījumā.