Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

Centrāltirgus aicina uz Līgo svētku gadatirgu

© f64

Sestdien tirgus apmeklētājus pārsteigs dažāda veida aktivitātes - jau no plkst. 11:00 Nēģu laukumā norisināsies grilēšanas dueļi un degustācijas, kurās būs iespējams nogaršot dažādus Jāņu siera veidus, dažādās marinādēs grilētu gaļu, kā arī pašiem pagatavot tematiskus našķus uz uguns. Būs pieejama kroņu un vainagu pīšanas darbnīca, kurā katram būs iespēja tikt pie pašdarināta vainadziņa, savukārt ķermeni ar latviešu spēka zīmēm un citiem tautiskiem ornamentiem varēs izrotāt hennas darbnīcā.

Piektdien, 21. jūnijā, 11:00-16:00 ielīgošana kopā ar DJ Garjāni.

Sestdien, 22. jūnijā, 11:00-16:00 Līgo svētku jampadracis lieliem un maziem!

Uz Centrāltirgus skatuves muzikālus priekšnesumus sniegs šlāgerroka grupa no Valmieras “Septiņi dēli” un jestru apdziedāšanos nodrošinās Latgales folkloristi no kapelas “Augusti”. Pulksten 12:00 kopīgi veidosim Saules vārtus Nēģu laukuma rietumos un austrumos, simboliski atzīmējot saules diennakts rituma robežas.

Visas dienas garumā būs konkursi, Jāņu laimes rats, fotobūdiņa, šūpoles un Līgo apsveikumu kartiņu gatavošana pašiem mazākajiem! Pasākumu vadīs aktieris Normunds Bērzs.

Abas dienas, 21. un 22.jūnijā, no plkst. 8:00 līdz 18:00 īpašais mājražotāju, amatnieku un zāļu gadatirgus! Viss nepieciešamais svētku galda klāšanai, cienasta sarūpēšanai un dekorēšanai. Kuplākie ozollapu vainagi un plašākā ziedu vainadziņu izvēle pilsētā!