Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

Vareni! Latvieši 20 dienās uzceļ sniega pilis Austrijā

© Publicitātes foto

No unikāla notikuma Austrijā nesen atgriezusies latviešu uzņēmuma “We Build Parks” komanda. 20 dienas tika veikti iespaidīgi sniega būvniecības darbi sadarbībā ar ilggadējo vācu partneri “Schneestern”. Tika uzbūvētas divas sniega pilis daudzstāvu māju augstumā, kur “The Audi Nines” pasākuma konceptā ar radošiem braucieniem izpaudās ielūgtie frīstaila slēpotāji.

Sniega parku izbūvē piedalījās 21 pārstāvis no Eiropas - sniega būvnieki no vācu partnera Schneestern, tajā skaitā, latvieši no We Build Parks. Gala rezultātā gan pasākuma organizatori, gan braucēji tika patīkami pārsteigti ar unikālajām sniega figūrām un to aprisēm. Trase tika būvēta atbilstoši sacensību prestižam.

"Iespaidīgās sniega pilis mēs būvējam tik tiešām labākajiem braucējiem. Tas nav brīvdienu brauciens piemājas snovparkā - “The Audi Nines” ir pasaules mēroga pasākums milzīgas auditorijas priekšā ar sniega elementiem daudzstāvu mājas augstumā," stāsta latviešu pārstāvis Jānis Daļeckis.

Būvēt sniega pilis Alpos neapšaubāmi ir pašmāju uzņēmuma sapņu piepildījums, tomēr tas ir bijis vairāku gadu smags un mērķtiecīgs darbs: “Savu darbību sākām veicot dažādus palīgdarbus Cēsīs, Žagarkalnā. Ar lielu enerģiju un darbasparu nu jau esam strādājuši pie pasaules nozīmīgākajiem pasākumiem, kas kopā sasummējas izcilā sasniegumā. Noteikti visa komanda esam iedvesmoti par iespēju pieredzēt pasaules lielākās skatuves snovborda un slēpošanas nišā," pieredzē dalās uzņēmuma vadītājs Jānis Jansons.