Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

RECENZIJA: Logic "Confessions Of A Dangerous Mind"

© Publicitātes foto

Roberts Braisons Holls II jeb Logic – amerikāņu dziedātājs, reperis, dziesmu autors un ierakstu producents. Jau pusaudžu gados sācis nopietni interesēties par mūziku, pirmos panākumus guvis ar četriem miksteipiem, kuriem sekoja debijas albums “Under Pressure” – tas sasniedza Amerikas topa ceturto vietu. Savu panākumu apogeju reperis sasniedza ar savu trešo studijas albumu “Everybody”, kas iekaroja štatu topa pašu virsotni, bet šajā ripulī iekļautais singls “1-800-273-8255” viņam sagādāja divas “Grammy” nominācijas gada dziesmas un labākā videoklipa kategorijās.

Pašlaik viņa kontā ir seši studijas albumi, turklāt bez apskatāmā ripuļa nupat, nupat nācis klajā arī Logic soundtreku apkopojums “Supermarket”. Kopumā jaunajā albumā iekļautas 16 kompozīcijas, turklāt viesmūziķu statusā ierakstā paciemojušies arī tādi “stāri” kā Eminems, G-Eazy, YBN Cordae, Vils Smits, Wiz Khalifa un citi.

Rezultāts ir viegli prognozējams - pirmā vieta Amerikas topā (apsteidzot Billiju Eilišu) un 80 000 pārdotu ripuļu jau pirmajā nedēļā. Jāpiebilst, ka Logic ir diezgan liels dīvainis priekš hiphopa kultūras - viņš iekļauts to reperu Top 10, kuri piekopj veselīgu dzīvesveidu. “Nekad neesmu mēģinājis un pat nevēlos mēģināt kaut ko savai veselībai kaitīgu,” šādi ir viņa vārdi. Izrādās, ka ir arī šādi reperi…

PAR. Pats lielākais šī albuma pluss ir dziesmu teksti - tā vismaz var lasīt repa mīļotāju sajūsminātajās atsauksmēs. Ja par mūziku, tad kaut kas tajā visā tiešām ir, taču it īpaši Logic sarosās tajās dziesmās, kurās sadarbojas ar kādu no hiphopa pasaules varenajiem. Piemēram, “Homicide” - notiek gluži vai ātrrunāšanas sacensības (repa “batls”) starp viņu un Eminemu, šis gabals pamatīgi izlec uz pārējo fona. Kā otrais šī albuma topā liekams “Don’t Be Afraid To Be Different” - kopdarbs ar Vilu Smitu. Trešajā un tālākajās vietās? Nu, varbūt “Wannabe” un “Mama/Show Love” (ar YBN Cordae), varbūt paglupo “Icy” (ar Gucci Mane), varbūt kādu citu gabalu. Gan hiphopa nācija tiks ar šo jautājumu galā.

PRET. Neinteresē.