Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Džonass un Tērnere Lasvegasā apprecējušies

© REUTERS/ SCANPIX

Ceremonijā, ko vadījis Elvisa Preslija atveidotājs, Lasvegasā jāvārdu viens otram sacījuši aktrise Sofija Tērnere un mūziķis Džo Džonass (abi – attēlā).

AP raksta, ka laulība noslēgta nākamajā dienā pēc Billboard balvu pasniegšanas ceremonijas, kurā pēc ilgāka pārtraukuma uzstājās Dž. Džonasa un viņa brāļu grupa Jonas Brothers. Starp viesiem, kuru skaits nebija liels, neesot manīta S. Tērneres kolēģe un labākā draudzene Meizija Viljamsa, kurai bija prognozēta līgavas māsas loma.

29 gadus vecais Dž. Džonass un 23 gadus vecā S. Tērnere ir kopā kopš 2016. gada rudens, bet 2017. gada oktobrī pāris oficiāli paziņoja par saderināšanos. Nesenā intervijā Harper's Bazaar S. Tērnere stāstījusi, ka savas kāzas iztēlojas kā klusu pasākumu, kurā piedalīsies vien tuvākie draugi, un negrasās rīkot trīs dienu svinības, kā to pērn Indijā izdarīja Dž. Džonasa brālis Niks un aktrise Prijanka Čopra. Savukārt Dž. Džonass kādā no intervijām sacījis, ka labprāt vasarā sarīkotu kāzu ballīti Francijā, raksta People.