Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

"Degpunktā" kādreizējā vadītāja Ieva Brante: Mūsu mīlestība dzīvoja trīs gadus

© Publicitātes foto

TV raidījuma Degpunktā kādreizējā vadītāja Ieva Brante, kura jau kādu laiku rosās telekanālā STV Pirmā!, ir izbeigusi attiecības ar uzņēmēju Andri Ribāku, informē žurnāls Kas Jauns.

«Pēdējie mēneši ir bijuši ļoti dinamiski, jo līdz ar pārmaiņām privātajā dzīvē notika pārmaiņas arī profesionālajā. Pieņēmu piedāvājumu strādāt Radio SWH, ko varu savienot ar producenta darbu pie TV projektiem. Tāpēc izkāpšana no komforta zonas noteikti bija spilgtāka un grūtāka, nekā mainot tikai vienu pozīciju.

Bet nu jau jaunie apstākļi vairs nav nemaz tik jauni un kļuvuši par foršiem, pierastiem un ērtiem,» viņa stāsta.

«Ja es gribētu jokot par šo situāciju, es teiktu, ka mūsu gadījumā mīlestība dzīvoja trīs gadus, gluži kā kāmītis. Bet, ja runājam nopietni, vienkārši mainījās intereses un prioritātes, līdz ar to sapratām, ka saremontēt neko negribam un nevaram un ir laiks katram iet uz savu pusi.

Tas, protams, nenotika vienā dienā. Tāpēc pētīt, kurš kuru lēmumu ir pieņēmis un kuru soli spēris, ir sarežģīti un nav vairs aktuāli,» viņa norāda. Bet taujāta, vai ir gatava jaunām attiecībām, Ieva atteic, ka jā un nē. «Tas atkarīgs no apstākļiem un cilvēkiem, kuri ienāk dzīvē. Tur neko prognozēt nevar. Es ļoti labprāt komunicēju ar cilvēkiem un šobrīd nesauktu sevi ne par vienu, ne par vientuļu. Bet jaunu attiecību veidošana, kad vairs nav 18 gadu, tomēr ir gana sarežģīts process.