Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Izklaide

Uzzini, ko interesantu vērot TV darba dienu vakaros un brīvdienās

© televīzijas kanālu 360TV un «STV Pirmā!» publicitātes

Televīzijas kanāli 360TV un «STV Pirmā!» ir parūpējušies, lai jums, skatītāji, sarūpētu plašu un daudzveidīgu raidījumu klāstu, ko vērot gan darba dienu vakaros, gan brīvdienās.

«8 naži un gardēdis»

Šonedēļ astoņus «nažus» pie sevis gaidīs vegānu un svaigēdāju restorāna «Nirvana» kolorītā saimniece Šeila. Šīs vakariņas pašmāju restorānu īpašnieki un Šeilas kolēģi gaida ar īstu nepacietību, jokojot, vai arī šoreiz, līdzīgi kā visās iepriekšējās šova sērijās, kad Šeilai galdā tika celti īpaši viņai gatavoti ēdieni, beidzot lutināti tiks arī viņi? Un vai tiešām svaigēdāju restorānā būs piemērota maltīte arī gaļas cienītājiem? Brīdī, kad pa «Nirvanas» durvīm ieradīsies slepenais gardēdis Nauris Brikmanis, šoreiz tipiska vectēva tēlā, Šeilas ierastā viesmīlība un aktīvais gars viesi pat nemanīs. Turpretī mūziķis Varis Vētra, kurš, Šeilasprāt, ir īstais slepenais gardēdis, tiks lutināts ar tieši viņam veltītu īpašu saimnieces uzmanību un pat tējas ceremoniju. Kā svaigēdāju kafejnīcā būs iespējams paēst vectēvam, kurš iecienījis vārītus kartupeļus ar kotletēm? Vai «naži» novērtēs Šeilas veikumu, nečīkstot par gaļas trūkumu? Un vai šova gaidītākās vakariņas mainīs uzskatus par svaigēšanu?

Pašmāju šovā restorānu karu «8 naži un gardēdis» Hobiju sestdienā skaties 6. aprīlī plkst. 21.00 HD kanālā 360TV!

«Māmiņu klubs»

TV režisore un producente Aija Strazdiņa par šovu tapšanas aizkulisēm un to, kāpēc veido tādus raidījumus kā «Caur ērkšķiem uz…», «Mamm', brauc mājās» un «Tēt', brauc mājās», - par spēju savienot darbu un mammas lomu, par šķiršanos un ceļojumiem, kas iedvesmo. Bērnu slimošana uz nervu pamata - kā to atpazīt, un ko mēs, vecāki, varam iesākt, lai to mainītu? Grima triki, garda recepte, padomi jaunajām mammām, kā kopt ādu grūtniecības un bērna zīdīšanas laikā. TV raidījums «Māmiņu klubs» - 7. aprīlī plkst. 9.20 kanālā «STV Pirmā!».

«Špilkas un galošas.» Polija

«Karsts» jaunums kanālā «STV Pirmā!». Pārsteigumu pilns šovs, kurā lepnas poļu madāmas augsto papēžu vietā tērpsies gumijniekos un uz trim dienām mainīsies vietām ar parastām lauku sievām. Pilsētas princese nokļūs īstā lauku ellē, bet rūdīta lauciniece baudīs lielpilsētas greznību.

Šovs «Špilkas un galošas. Polija» - sākot ar 8. aprīli, no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 17.50 televīzijā sievietēm «STV Pirmā!».

«Labojam ģimeni»

Anita un Jānis ir pāris jau 11 gadu, un abi rūpējas par četriem bērniem. Bērnu dēļ pāra dzīve griežas tādā vāveres ritenī, ka abi godīgi atzīst - brīžiem ir līdz brošai viens otram. Šobrīd galvenā pelnītāja ir Anita, bet par māju un arī bērnu ar īpašām vajadzībām rūpējas Jānis. Vai psiholoģei Anitai Rošānei izdosies panākt, ka sievas runāšana nekrīt uz nerviem vīram, bet vīrs sievai dod arī atelpas brīžus? 10. aprīlī plkst. 21.00 pašmāju attiecību šovs «Labojam ģimeni» televīzijā sievietēm «STV Pirmā!».