Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

Lilastes pludmalē aicina uz pavasara emociju peldi

© SWIMs/Facebook

Šodien plkst.12 ikviens cilvēks, neatkarīgi no vecuma, dzimuma un reliģiskās pārliecības, tiek aicināts ierasties Lilastes pludmalē (pretī Ziemeļu ielai), lai piedalītos pasākumā - pavasara emociju peldē „SWIMs 2019”.

“Šī pasākuma būtība nav tikai dažu entuziastu vēlmē iebrist aukstā ūdenī, šis pasākums ir par drosmi, sevis “uzlaušanu” un mazu avantūru. Šai peldei ir arī gluži simboliska nozīmē -tā mēs vēlamies pamodināt sevi un līdzcilvēkus no “ziemas miega” un ielaist organismā pavasara enerģiju. Kā arī vēlreiz vēlamies vērst sabiedrības uzmanību uz šo lielisko veidu, kā uzmundrināt gan organismu, gan prātu, tā stiprinot imunitāti. Iesakām izmēģināt to SWIMā un, iespējams, vēlāk vēlēsieties pievērsties šim organisma norūdīšanas veidam regulāri,” pastāstīja pasākuma SWIMs 2019 organizatore Zanda Lazda.

Peldētājus iesildīs trenere Marta Kešāne, kuras vadītie treniņi vienmēr ir emociju un dzīvesprieka piepildīti. Marta mudina ikvienu nenobīties, pārvarēt sevi, un mēģināt sadraudzēties ar aukstumu, pretī saņemot milzīgu enerģijas devu un pārsteidzošas sajūtas.

“SWIMs ir kļuvis par manu iemīļotāko pavasara tradīciju. Tieši šeit pirms diviem gadiem sajutu to, kādu enerģiju un gandarījumu var sniegt peldes aukstā ūdenī, un, kopš tā laika, nevaru no šī ieraduma vairs atbrīvoties. Tāpēc nelaižu garām iespēju piebiedroties šajā mazliet trako salidojumā, kur pulcējas visi tie, kuriem nepatīk garlaicība un tie, kuri apzinās, ka mēs spējam izdarīt daudz vairāk nekā esam iedomājušies. Ne pēc vienas no aukstajām peldēm neesmu saskārusies ar saaukstēšanos vai tml., tieši otrādi - esmu uzņēmusi milzīgu daudzumu prieka vitamīnu. Tāpēc, ja Tev šobrīd dzīvē pietrūkst labu emociju, brauc uz SWIMu - tur to būs daudz,” piebiedroties pavasara peldei aicina SWIMs ikgadējā dalībniece Kristīne Grauziņa.

Visi dalībnieki tiek aicināti piedalīties arī netradicionālo peldēšanas kostīmu konkursā, kurā nav ne noteikumu, ne ierobežojumu. Esi ne tikai drosmīgs, bet arī pamanāms, un, iespējams, tieši Tu saņemsi īpašu dāvanu imunitātes un enerģijas uzturēšanai no pasākuma atbalstītāja „Möller’s Latvija”.

SWIMs pavasara pelde daudziem ir kļuvusi par neatņemamu pavasara tradīciju. Pirmais SWIMs pasākums notika 2017. gada aprīlī un pulcēja ap 200 dalībnieku un to atbalstītāju. Vairāk informācijas par pasākumu iespējams uzzināt šeit: http://ejuz.lv/swims19