Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Iepazīsti pašus karstākos jaunumus aktīvai atpūtai dabā izstādē "Outdoor Riga 2019"!

© Publicitātes foto

Jau piektdien, 29. martā, Ķīpsalā durvis vērs starptautiskā aktīvās atpūtas un vaļasprieku izstāde “Outdoor Riga 2019”, kas piedāvās plašu ūdenstransporta, jaunāko velosipēdu un motociklu ekspozīciju, kā arī visu nepieciešamo medniekiem un makšķerniekiem. Lai neapmaldītos izstādes piedāvājumā, lūk, daži jaunumi un pasākumi, ko nepalaid garām!

Ūdensmotocikls makšķerēšanai

Ja vēlies baudīt emocijas, ko sniedz brauciens ar ūdensmotociklu, un arī copes burvību, tad izstādē “SDK” stendā uzzini visu par pirmo makšķerēšanai piemēroto jauno “Sea-Doo” Fish PRO 155 ūdensmotociklu.

Tas ir ļoti stabils, aprīkots ar zivju uzglabāšanas kasti, makšķerēšanas solu, “Garmin” navigāciju un zivju meklētāju. Turklāt ūdensmotocikla ietilpība nodrošina ērtu braucienu līdz pat trīs cilvēkiem!

Laiva piknikam uz ūdens

Pikniks uz ūdens nelielā draugu kompānijā! Kāpēc gan ne? Pazīstamais Latvijas motorlaivu un kuteru ražotājs “Dole Marine” izstādē “Outdoor Riga 2019” piedāvās pašu ražoto jaunumu - Party Boat! Tā ir neliela, apaļa laiva, kas paredzēta draudzīgai sešu cilvēku kompānijai piknika sarīkošanai uz ūdens. Lai atpūtu uz ūdens varētu baudīt pēc sirds patikas, to var aprīkot ar uzkarināmu elektrodzinēju un pat gāzes grilu.

Jaunums moto klasikas cienītājiem!

Ja esi klasikas cienītājs, tad tavu sirdi sildīs īsti “Triumph” Bonneville motociklu jaunie modeļi - Scrambler 1200 XE un Speed Twin 1200. Viens ir klasisko piedzīvojumu cienītājiem, otrs - pilsētai un nelieliem starppilsētu braucieniem. Abi klasiski un tajā pašā laikā moderni.

Veste ar gaisa spilvenu

Ja brauc ar motociklu, tad atceries - drošība ir pirmajā vietā! Ne mazāk svarīgi kā droša braukšana ir arī atbilstošs apģērbs. Par to ir parūpējies uzņēmums “Airbagvest.lv”, kas pirmoreiz Latvijā prezentēs “Helite” inovatīvos aizsargapģērbus - vestes un jakas ar drošības spilvena aizsardzības funkciju. Tās paredzētas motociklistiem, velosipēdistiem un citiem, kas nodarbojas ar riskantiem sporta veidiem.

Makšķerē gudri!

Ja tev patīk apvienot makšķerēšanas prieku ar mūsdienu tehnoloģiskajām iespējām - iesakām “Outdoor Riga 2019” iepazīties ar jaunu viedo sensoru zvejas ierakstīšanai un analīzei “Cyberfishing”! Tas reģistrē katru iemesto vizuli, noķerto zivi un lietotnē saglabā labākās makšķerēšanas vietas. Pateicoties ierīcei, tu varēsi analizēt makšķerēšanas gaitu un saņemt vērtīgu informāciju turpmākajiem copes braucieniem!

Piedalies virtuālajās velosacensībās!

Nāc uz “Outdoor Riga 2019” un pārbaudi savus spēkus Zwift virtuālajās velosacensībās! Divas dienas - 30. un 31. martā - no plkst. 11.00 līdz 16. 00 “Veloprofs” stendā darbosies Zwift virtuālās riteņbraukšanas studija, kur ikviens interesents neatkarīgi no vecuma un spējām varēs sacensties par virtuālās riteņbraukšanas uzvarētāja titulu un galveno balvu - viedtālruni “Cat S60”. Uzzini vairāk: www.bt1.lv/outdoor/read.php?subid=8973

Satiec pasaules apceļotāju!

Divi parasti puiši, divi motocikli, 24 valstis, 25 000 kilometru un daudz interesantu cilvēku - tāds ir īsais kopsavilkums divu draugu Romāna Maksimova un Tima Ozouna realizētajam sapnim par ceļojumu apkārt pasaulei ar motocikliem no 2016. līdz 2017. gadam! Ja vēlies aplūkot fantastiskas ceļojuma fotogrāfijas un aprunāties ar pasaules apceļotāju Romānu Maksimovu, tad neaizmirsti paciemoties “Visorhead” ekspozīcijā!

Vēro medību suņu parādi!

Katru izstādes dienu no 29. līdz 31. martam no plkst. 16.00 līdz 16.30 uz “Outdoor Riga 2019” Atvērtās skatuves, kur uz izzinošām lekcijām un interesantiem priekšnesumiem ir aicināti pulcēties mednieki un makšķernieki, notiks medību suņu parāde un paklausības paraugdemonstrējumi. Ja vēlies redzēt un uzzināt par Veimāras putnusuņiem, vācu medību terjeriem, Rietumsibīrijas laikām un to izmantošanu medībās - ielūkojies programmā www.bt1.lv/outdoor/visit.php un nāc!

Jaunums drošai ērces izņemšanai

Lai kurp tu dotos - uz mežu, parku vai upmalu -, ērces ir visur! Tādēļ aktīvā dzīvesstila piekritēji novērtēs

inovatīvo jaunumu - “Antick”, ar kuru “Outdoor Riga 2019” apmeklētāji varēs iepazīties “Sanopharma Baltic” ekspozīcijā. “Antick” ir Zviedrijā ražota medicīnas ierīce, kuru izsmidzinot ērce tiek sasaldēta. Turklāt izstādē to varēs iegādāties par īpašu iepazīšanās cenu!

Tas ir tikai neliels ieskats izstādes “Outdoor Riga 2019” plašajā piedāvājumā! Ja vēlies klātienē redzēt motociklus, jahtas un laivas, iegādāties velosipēdu vai papildināt savus makšķernieku un mednieku piederumus, tad no 29. līdz 31. martam nāc uz starptautisko aktīvās atpūtas un vaļasprieku izstādi “Outdoor Riga 2019”. Vairāk nekā 170 dalībnieku no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Vācijas, Francijas, Somijas un Ukrainas apmeklētājus iepazīstinās ar karstākajām sezonas aktualitātēm. Interesanti atklājumi ir gaidāmi ikvienam! Vairāk: www.outdoorriga.com

Izstādi “Outdoor Riga” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Seko aktualitātēm arī: www.facebook.com/OutdoorRiga/

Darbalaiks:

  1. martā 10.00-19.00 30. martā 10.00-19.00 31. martā 10.00-17.00

Biļetes:

Ieejas biļete - 5 € Pensionāriem, studentiem, skolēniem, invalīdiem - 3,50 € Ģimenes biļete (2 pieaugušie + 2 bērni vai 1 pieaugušais + 3 bērni) - 13 € Par katru nākamo bērnu - 1,50 €

Bērniem līdz 7 gadu vecumam - bez maksas

Biļetes iepriekšpārdošanā internetā: www.bezrindas.lv/lv/izstades

Autostāvvieta - 4 €