Perisa Džeksone noliedz pašnāvības mēģinājumu

© Paul Marks/Broadimage

Aizsaulē aizgājušā popmūzikas karaļa Maikla Džeksona meita Perisa Džeksone kategoriski noliegusi ziņas, ka būtu mēģinājusi izdarīt pašnāvību, tomēr viņas pārstāvjiem nācies atzīt, ka pēc kāda «negadījuma» viņai bijusi nepieciešama mediķu palīdzība.

Par to, ka 20 gadu vecā P. Džeksone nonākusi slimnīcā pēc pašnāvības mēģinājuma, pirmā informēja interneta ziņu vietne TMZ.com, bet vēlāk šo ziņu pārtvēra arī citi mediji, atsaucoties uz Losandželosas policijas departamenta paziņojumu, kas liecina, ka glābēji saņēmuši izsaukumu uz P. Džeksones savrupmāju. Viņa pati pēc vairākām stundām interneta sociālajos tīklos reaģējusi ar parupju paziņojumu, kurā šīs ziņas nodēvējusi par meliem. Savukārt pievakarē P. Džeksone kopā ar savu draugu Gabrielu Glenu devusies izklaidēties, apmeklējot kino un restorānu. Viņas oficiālie pārstāvji par notikušo izteikušies samērā mīklaini, pieminot vien negadījumu, kas licis izsaukt glābējus. People atgādina, ka P. Džeksone, kura pašlaik attīsta gan aktrises, gan mūziķes karjeru, jau vairākas reizes mēģinājusi atņemt sev dzīvību - to viņa pati atzinusi intervijās. Vairāki zinātāji stāstījuši, ka šobrīd jaunās sievietes nervi ir «uzvilkti kā stīgas» - tas saistīts ar dokumentālo filmu Leaving Neverland, kuras varoņi apsūdz viņas tēvu pedofilijā. Pagājušajā nedēļā P. Džeksone kādā ierakstā Twitter nikni pauda, ka Maikla Džeksona aizstāvēšana neesot viņas darbs.

Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais