Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

"Summer Sound" aicina uz ieskaņas ballīti Rīgas Sporta manēžā

PAGAIDĀM SKREJCELIŅĀ. Reperis Ozols iemēģina Rīgas Sporta manēžu. Pat grūti atminēties, kad šeit pēdējoreiz noticis kāds vērienīgs muzikālais pasākums – šķiet, 2008. gadā, kad manēžā tika pasniegtas Latvijas Mūzikas ierakstu "Gada balvas". © Publicitātes foto

Pie sava festivāla popularizēšanas jau laikus ķērušies liepājnieki: lai gan "Summer Sound" norisināsies 2. un 3. augustā, tā ieskaņas pasākums risināsies jau tūlīt – 9. martā.

Pirmo reizi Liepājas festivāla vēsturē “Summer Sound” rīko vienas nakts pasākumu Rīgā, turklāt nevis kaut kur, bet tādā visu dievu (izņemot sporta) aizmirstā nostūrī kā Sporta manēžā. Pasākums notiks 9. martā, “hedlainera” statuss tajā piešķirts vācu elektroniskās mūzikas dīdžejam Tujamo.

Vēl šajā ballītē, kuras nosaukums ir “Summer Sound Spring Session”, uzstāsies grupa “Bermudu divstūris”, Ozols, DJ Rudd un DJ Makree, kā arī Liepājas festivāla ballīšu karalis - dīdžejs Toms Grēviņš. “Pagājuša gada vasara bija fantastiska - piesātināta ar daudziem un dažādiem pasākumiem. Lai šīs brīnišķīgās vasaras noskaņa ievadītu arī 2019. gada vasaras sajūtu, mēs, festivāla rīkotāji, esam ieplānojuši pavasara pasākumu Rīgā, kas būs kā ieskaņa gada lielākajam pludmales pasākumam Liepājā - “Summer Sound”,” norāda festivāla organizators Uldis Pabērzis. Festivāls “Summer Sound” norisināsies devīto reizi, un tas kļuvis par vienu no nozīmīgākajiem vasaras mūzikas notikumiem Baltijā. Katru gadu festivāls piedāvā vairāk nekā 50 mākslinieku, kā arī rūpējas par daudzveidīgu izklaižu un aktivitāšu programmu.