Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

Perisa Džeksone noliedz nonākšanu klīnikā

© Roy Rochlin/Getty Images/AFP

2009. gadā mirušā mūziķa Maikla Džeksona vienīgā meita Perisa Džeksone (attēlā) noliegusi amerikāņu medijos publicētās ziņas, ka atrodoties kādā klīnikā, lai «uzlabotu emocionālo un fizisko veselību».

Šādu informāciju, turklāt atsaucoties uz dažādiem avotiem, izplatīja izdevumi People un E!News, kā arī televīzijas raidījums Good Morning America. Tomēr 20 gadus vecā P. Džeksone ierakstā Instagram pavēstījusi, ka esot «laimīga un vesela» un jūtas labāk nekā jebkad. Viņa gan atzinusi, ka kopš decembra patiešām uz laiku atteikusies no karjeras attīstības plāniem un tikpat kā nav lietojusi interneta sociālos tīklus un telefonu, taču tas izskaidrojams pavisam vienkārši - cilvēkam taču kādreiz ir nepieciešams atpūsties.

Reuters atgādina, ka beidzamais gads jaunietei patiešām bijis smags un sarežģīts. Viņai izdevies gūt pirmos panākumus kā modelei, debitēt Holivudā (filmā Gringo), kā arī izveidot mūzikas grupu ar nosaukumu The Sunflowers. UPI apgalvoja, ka pēc šīs slodzes par sevi atkal atgādinājusi depresija, ar ko P. Džeksone cīnās jau kopš pusaudzes gadiem.