Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide

"Jaunā viļņa" programmā nav paredzēta Pugačovas uzstāšanās

© f64

"Jaunā viļņa" programmā nav lasāms līdžinējās konkursa mūzas Krievijas estrādes mākslinieces Allas Pugačovas uzstāšanās.

Taču 29. jūlijā, kad paredzēta žūrijas locekļu uzstāšanās, uz skatuves kāps arī komponists Raimonds Pauls, kurš šogad bija apņēmies šajā pasākumā vairs nepiedalīties.

27. jūlijā uzstāsies Filips Kirkorovs, Leonīds Agutins, Valērija, pagājušā gada "Jaunā viļņa" uzvarētāji - Džamala no Ukrainas un Sandijs Sondoro no Indonēzijas. Tāpat pirmajā dienā uz skatuves kāps arī Dima Bilans, Laima Vaikule, Tonija Brekstone un citi.

28. jūlijā būs konkursa pirmā dienā un tajā bez dalībniekiem uzstāsies arī D. Bilans, A-studio un citi.

Trešajā pasākuma norises dienā, kas tradicionāli ir žūrijas locekļu diena, piedalīsies - maestro Raimonds Pauls, Igors Krutojs, Laima Vaikule, arī Verka Serdjučka.

Pārējās koncerta dienās uzstādies iepriekšējo dienu dalībnieki, tostarp, Josifs Kobzons un A. Pugačovas meita Kristīna Orbakaite, taču izcilās krievu estrādes zvaigznes vārds programmā nav iekļauts.

Kā īpašie viesi šogad skatītājus priecēs Tonija Brekstone, Lāra Fabiāna, Engelberts Hamperdings, Alessandro Safina, Zemfira un Anna Ņetrebko.

"Jaunais vilnis" Dzintaru koncertzālē notiks no 27. jūlija līdz 1. augustam.