Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Izklaide

Latvijas slavenību sirsnīgie novēlējumi Latvijas iedzīvotājiem: Ticiet! Atbalstiet! Baudiet!

© publicitātes

Gada nogalē ikviens no mums izvērtē pagājušos notikumus, izvirza jaunus mērķus un, protams, meklē iedvesmu ieceru īstenošanai. Kā noteikt prioritātes un kur ņemt spēkus, gada beigās ir bieži uzdotie jautājumi pašam sev.

Uzņēmums "VENDEN” aicināja tās Latvijas izcilās personības, kuras ir pazīstamas ar saviem sasniegumiem, dalīties ar iedvesmojošiem padomiem un siltiem novēlējumiem Latvijas iedzīvotājiem. Novēlējumi nemaz nelīdzinās cits citam, tāpat kā pašas izcilās personības. Galvenā atziņa, kas vieno visus padomus, - katra diena ir vienreizēja iespēja pilnveidoties, ceļot, priecāties par kopā ar tuviniekiem pavadīto laiku, veikt jaunus atklājumus, sasniegt jaunas uzvaras, būt laimīgam un dot prieku un gaismu citiem. Jaunajā gadā mums būs 365 šādas iespējas.

Ticiet! Garo distanču skrējēja, trenere un uztura speciāliste Anita Kažemāka-Siliņa uzskata, ka ir liela kļūda gaidīt īsto brīdi, lai kaut ko uzsāktu: "Ir nepieciešams atrast iekšējo spēku, ticību sev, un tad viss arī izdosies.”

Sadarbojieties! Lai gūtu panākumus, ir ļoti svarīgi darboties sazobē ar kolēģiem, ģimenes locekļiem, draugiem, partneriem un daudziem citiem. "Katram komandas dalībniekam ir maksimāli jāpieliek visas piepūles. Tikai tad komanda sasniegs augstākās virsotnes,” stāsta pludmales volejbolists un olimpietis Aleksandrs Samoilovs.

Novērtējiet! Nav tādu "mazo” cilvēku - ir svarīgs ikviens, ko sastopam dzīves ceļā. Katrs var neizdzēšami ietekmēt mūsu dzīvi un palīdzēt mums kļūt labākiem. "Novērtē katru cilvēku, ko satiec savā dzīvē,” mudina pludmales volejbolists un 2012. gada olimpisko spēļu bronzas medaļnieks Jānis Šmēdiņš.

Atbalstiet! Eiropas un pasaules čempions basketbolā, televīzijas raidījumu vadītājs un treneris ar lielu pieredzi Valdis Valters uzskata, ka vienmēr ir jādalās zināšanās un jāatbalsta tie, kuri ir līdzās: "Galvenais šajā dzīvē ir nodot pieredzi jaunajiem un veltīt vairāk laika, lai viņiem būtu vairāk zināšanu un viņi kļūtu gudrāki.”

publicitātes

Baudiet! Dziedātāja, mūziķe un starptautiskā konkursa "Eirovīzija 2010” dalībniece Aija Andrejeva pauž, ka ir svarīgi ne tikai priecāties par rezultātiem, bet gūt gandarījumu no procesa. "Kad saņemu klausītāju aplausus, visa tā smagā darba sajūta absolūti pazūd.”