Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

“Bermudu Divstūris” un Markus Riva ielūdz bērnus uz "Ziemassvētku priedīti"

© Oksana Džadana/ F64

Grupa “Bermudu Divstūris” un Markus Riva ielūdz visus skolas vecuma bērnus līdz 14 gadu vecumam uz "Ziemassvētku priedīti", kas notiks VEF Kultūras pilī 28. decembrī plkst. 15.00. Visus skolēnus - svētku svinētājus sagaida grupas “Bermudu Divstūris” labāko dziesmu koncerts un ballīte ar Markus Riva.

“Eglītes - tā ir vakardiena, tagad laiks ir pienācis priedītēm,” saka Markus Riva, kurš arī vadīs "Ziemassvētku priedītes" pasākumu. Viņš atzīst, ka daudzus gadus ilgušais sagatavošanas darbs noteikti būs nesis rezultātus: “Var teikt, ka es gatavojos jau kopš bērnības. "Ziemassvētku priedīte" būs kārtīga ballīte, jo visi, kas vecāki par 14 gadiem uz pasākumu drīkst nākt tikai bērnu pavadīti. Spēlēšu stilīgu diskotēku ar normāliem hitiem visām jautrajām kompānijām, kas pulcēsies VEF Kultūras pilī. Esmu sagatavojis arī pārsteigumu - lāzeru šovu.”

Pasākuma īpašie viesi būs Biceps, Triceps, Lee, Snickers un Vicītis ar “Bermuda Divstūra” labāko dziesmu koncertu. Privātā vēstulē viņi raksta: “Tad nu vienreiz uzspēlēsim savas populārākās dziesmas mūsu faniem - skolēniem. Ikviens varēs dziedāt līdzi un pasākumā galvenie būs bērni. Neesam aizmirsuši par dāvanām - katrs “Ziemassvētku priedītes” apmeklētājs dāvanā saņems Ziemassvētku priedīšu atstarotāju, ko uzlīmēt, kur sirds kāro. Un vēl - šis ir pasākums, kurā fotografēt un filmēt kategoriski atļauts!"

Pirmo 200 biļešu pircējus sagaida īpaša papildus dāvana - “Bermudu Divstūra” CD “Ballplēsis”.

Biļetes uz "Ziemassvētku priedīti" varēs iegādāties no 14. decembra plkst. 12.00 un līdz 17. decembrim biļešu cena būs 15 eiro. Biļetes pieejamas "Biļešu servisa” tīklā. Visiem, kas vecāki par 14 gadiem ieeja pasākumā tikai bērnu pavadībā! Vecāki ir atbildīgi par saviem nepilngadīgajiem bērniem. Pasākuma ilgums - 2 stundas.