Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

FOTO: Uz Latviju pošas pasaules skaistākās sievietes

© Publicitātes foto, Mrs. Elite Beauty Queen 2019

Pasaules līmeņa skaistumkonkurss “Mrs. Elite Beauty Queen 2019”, dalībnieču kategorija 20+ (20 - 45 gadi), Latvijā notiks no 2019. gada 28.jūlijam līdz 2. augustam. Šova fināls notiks 1. augustā. Tajā piedalīties dalībnieces no vismaz 30 pasaules valstīm, piemēram, ASV, Indijas, Venecuēlas, Šrilankas, Beļģijas, Nīderlandes, Krievijas, Ukrainas, Somijas, Baltkrievijas, Latvijas u.t.t. Šova finālā uzstāsies Latvijā populāri dziedātāji un dejotāji. Kopā ar dalībniecēm Latvijā ieradīsies konkursu Nacionālie direktori, draugi un ģimenes locekļi, kā arī žurnālisti.

2018. gada vasarā Latvijā - Rīgā un Jūrmalā pirmoreiz notika pasaules mēroga skaistumkonkurss “Mrs. Elite Beauty Queen”.

Šis ir pirmais skaistumkonkurss pasaulē, kura ideja ir līdzīga kā “Victoria's Secret s” grandiozajam šovam. Tajā piedalās dalībnieces, kuras jau uzvarējušas un sevi spilgti pierādījušas dažādos pasaules līmeņa skaistumkonkursos. Dalībnieces tiek dēvētas par izsmalcinātiem skaistumkonkursu briljantiem jeb eņģeļiem.

Publicitātes foto, Mrs. Elite Beauty Queen 2019

Sākot ar 2019. gadu “Mrs. Elite Beauty Queen” dalībnieces piedalīsies kultūras pasākumā "Rīgas balle". Šādu vienošanos esam panākuši ar balles patronesi Natāliju Tumševicu-Ērgli.

Biedŗība “Elite Beauty Queens” ir bezpeļņas organizācija! Fināla šova laikā iegūtie līdzekļi tiek novirzīti dažādiem labdarības projektiem! Biedrības organizētie pasākumi ir bezmaksas, atvērti visiem!

Neskatoties uz to, ka līdz konkursam palikuši septiņi mēneši, tā rīkotāji paziņojuši pirmās septiņas dalībnieces - “Mrs. Elite Beauty Queen Finland 2019”, "Mrs. Elite Beauty Queen USA 2019", “Mrs. Elite Beauty Queen Universe 2019”, “Mrs. Elite Beauty Queen Western Europe 2019”, “Mrs. Elite Beauty Queen Europe 2019”, "Mrs. Elite Beauty Queen Switzerland 2019", “Mrs. Elite Beauty Queen India 2019”!

No Latvijas konkursa finālā varēs piedalīties vismaz trīs dalībnieces! Šobrīd notiek atlase un joprojām saņemam pieteikumus. Dalībnieces no Latvijas sāksim izziņot pēc Jaunā gada,” informē biedrības “Elite Beauty Queens” vadība.

Par “Mrs. Elite Beauty Queen 2018” uzvarētāju kļuva diva bērnu māmiņa no Ukrainas Marina Kiseļeva. Pēc uzvaras konkursā Marina kļuvusi par Rixos Premium viesnīcu ķēdes oficiālo seju, kā arī piedalās neskaitāmās fotosesijās. “Mana dzīve pēc uzvaras konkursā ir ļoti mainījusies! Bieži ceļoju, piedalos dažādos reklāmas un labdarības projektos,” stāsta Marina.

Tikmēr konkursa vēstnese, proti, supermodele Anna Gomonova no Baltkrievijas turpina aktīvi virzīt konkursa zīmolu pasaulē. “Tikko biju Dubaijā! Piedalījos ne tikai fotosesijā, bet arī meklēju jaunus sadarbības partnerus! Interese ir,” dziļdomīgi nosaka Anna, taču detaļas pagaidām vēl nav gatava atklāt! “Ziniet, mums visiem, kas darbojas pie šī zīmola ir viena, kopīga rakstura īpašība, proti, runāt tikai un vienīgi par izdarītiem darbiem, jau notikušām lietām”.