Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

Aizkustinoši! 5 slavenību vēlējumi latviešiem simtgadē

© Ekrānuzņēmums

Jānis Skutelis, Intars Busulis, Baiba Sipeniece-Gavare, Arnis Krauze, un Roberto Meloni Nacionālās pašapziņas video blogam atklāj savus novēlējumus visiem latviešiem valsts simtgadē.

Tas brīdis, kad mēs būsim laimīgi nekad nepienāks, mums ir jābūt laimīgiem ŠEIT un TAGAD, jānovērtē to, kas mums jau ir - tā, kā ierasts, caur humora prizmu uz lietām skatās komiķis Jānis Skutelis.

2) Mūziķis, "X Faktora" žūrijas loceklis Intars Busulis Latvijai vēl saules mūžu un aicina latviešus būt iecietīgākiem un laipnākiem vienam pret otru, kā arī neaizmirst par saviem vecākiem.

3) TV dīva Baiba Sipeniece-Gavare norāda, ka svēkus neradīs dārgais salūts, to varam izdarīt tikai paši. Svētki sākas no iekšienes!


4) TV ziņu seja Arnis Krauze, citējot Vairu Vīķi-Freibergu, novēl turpināt būt diženiem un vareniem, mazāk čīkstēt, izslieties stalti un ar lepnumu pateikt: "Mēs esam latvieši!"

5) Raidījumu vadītājs, dziedātājs Roberto Meloni ar degsmi mudina latviešus novērtēt vietu, kur dzīvojam un brīdina - jūs par Latviju vēl dabūsiet dzirdēt!


"Nacionālās pašapziņas video blogs" ir žurnālistes Monikas Cālītes pop-up projekts par godu Latvijas simtgadei. Vairākās epizodēs kopā ar sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem (Baibu Sipenieci-Gavari, Roberto Meloni, Arni Krauzi, Intaru Busuli, Jāni Skuteli...) Monika šķetinās kādu latvietības aspektu un noskaidros, kas mēs - latvieši īsti esam, kas veido mūsu identitāti un pašapziņu.