Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

Izstāde "Baltic Beauty 2018": aktuālākās skaistumkopšanas tendences

© Publicitātes foto

No 2. līdz 4. novembrim Ķīpsalā notiks vērienīgākais un krāšņākais skaistuma industrijas pasākums Baltijā un Skandināvijā – izstāde Baltic Beauty 2018, kur pašu aktuālāko skaistumkopšanā prezentēs vairāk nekā 340 uzņēmumu no 20 pasaules valstīm.

Hallē Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule varēs piemeklēt sev interesējošo produktu vai pakalpojumu: no sejas kopšanas kosmētikas līdz permanentam grimam, no skropstu un nagu pieaudzēšanas līdz jaunākajām aparātu procedūrām, no mutes higiēnas līdzekļiem līdz epilācijas un depilācijas krēmiem. Plaši būs pārstāvētas skaistumkopšanas klīnikas, kā arī īpaši bagātīgs būs aparāttehnoloģiju un manikīra piederumu klāsts.

Hallē Matu skaistuma pasaule varēs atrast sev piemērotākos matu kopšanas un veidošanas līdzekļus, kā arī konsultēties ar profesionāliem frizieriem un vērot virtuozu meistaru paraugdemonstrējumus.

Šogad izstādē sagaidāms rekordliels konferenču skaits - sešas plaša mēroga konferences sadaļā Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule un sešas vērtīgas konferences sadaļā Matu skaistuma pasaule, kur kopumā savā pieredzē dalīsies 13 valstu lektori.

Un, protams, Baltic Beauty ir vieta, kur ieraudzīt un izmēģināt pašus jaunākos skaistumkopšanas produktus, un arī šogad izstādē varēs iepazīt virkni jaunumu. Piemēram, jaunās paaudzes aizsargprocedūru matiem Noxx, profesionālās kosmētikas līniju matiem no Lielbritānijas PeRa 357, Latvijā ražotās Dalashes attīrošās putas acīm un sejai ar liepziedu vai zaļās tējas smaržu, inovatīvo zobu balināšanas sistēmu Hollywood Smile, matu kopšanas kosmētiku Black Professional Line Rouge Color Lock no Itālijas, Latvijā ražotās Kinetics nagu lakas ziemas kolekciju Sparkling (ar jaunās paaudzes 3D otiņu), mezoterapijas preparātu Perfect Eyes acu zonas atjaunošanai (Spānija), NYX Professional Makeup Ziemassvētku meikapa kolekciju Sugar Trip, kuras galvenā iedvesma ir saldumi, Herbs Of Kedem losjonu Gadal matu augšanai ar unikālu ārstējošo augu un ēterisko eļļu savienojumu un krēmu Yablit psoriāzes un atopiskā dermatīta ārstēšanai no Izraēlas, tieši Baltijas sievietēm radītu, bet Francijā ražotu dekoratīvās kosmētikas zīmola Bercolor produktus, kas katrs ir roku darbs (zīmola idejas autore ir stiliste Una Bernatoviča, kuras mērķis bija radīt luksusa kosmētiku, kas piemērota lietošanai gan ikdienā, gan uz skatuves), ASV skaistumkopšanas nozares milža Farouk Systems jauno matu un ķermeņa kopšanas produktu līniju CHI Olive Organics, Lietuvas zīmola Ceryx jaunāko Golden Rose kosmētiku un parfimēriju, tostarp jaunu luksusa kosmētikas līniju Diamond Breeze un daudz ko citu.

***

TIKAI VĪRIEŠIEM

Visās trīs izstādes dienās hallē Matu skaistuma pasaule darbosies bārddziņu salons Barbershop - Fahle Ilusalong no Igaunijas. Stiprā dzimuma pārstāvjiem tur piedāvās bārddziņa pakalpojumus - matu griešanu, bārdas korekciju, klasisko skūšanu. Ņemot vērā klienta vēlmes, galvas un sejas formu, aktuālās modes tendences, meistari ieteiks piemērotāko matu griezumu un bārdas formu

PIRMO REIZI IZSTĀDĒ

• 2. novembrī notiks konference Aroma Power: health-beauty-abundance essential oils, kurā varēs ielūkoties ēterisko eļļu dziedinošajā noslēpumā un to izmantošanā gan veselībai, gan skaistumam, gan labsajūtai

• notiks divi jauni konkursi: 2. novembrī Klasiskais vakara meikaps un 4. novembrī konkurss Kombinētais aparātmanikīrs

• Baltijas pirmizrādi piedzīvos trenažieris LPG HUBER 360, kas ļauj sasniegt izcilus rezultātus stājas korekcijā, mugurkaula saslimšanu rehabilitācijā, kustību koordinācijas uzlabošanā u.c.

***

DARBA LAIKS

2.-3. novembrī - no pulksten 11 līdz 20

4. novembrī - no pulksten 11 līdz 19