Aktiera Teituma sieva oficiāli pieprasījusi laulības šķiršanu

© AP/Scanpix

Aktiera Čeninga Teituma sieva Dženna Duāna oficiāli pieprasījusi laulības šķiršanu, iesniedzot attiecīgus dokumentus Losandželosas tiesā.

Interneta ziņu vietne TMZ.com atgādina, ka pāris pēc deviņu gadu kopdzīves pašķīrās šā gada aprīlī, un tagad abi jau pavisam noteikti ir pārliecināti, ka dzīvot kopā vairs nevēlas. People rīcībā esošā informācija liecina, ka Č. Teitums uzsācis attiecības ar britu dziedātāju Džesiju Džeju. Gan Dž. Duāna, gan Č. Teitums piekrituši, ka viņu piecus gadus vecā meita Everlija pārmaiņus dzīvos pie abiem vecākiem, taču aktieris nevēloties maksāt Dž. Duānai, kura vada dažādus televīzijas šovus, uzturlīdzekļus, norādot, ka viņa pati pelna pietiekami daudz.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais