Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

TOP 11 dīvainākās problēmas, kas uzticētas glābšanas dienestam

© pixabay.com

Lūgums nocelt no koka vīru, kas iestrēdzis kopā ar kaķi, jautājumi par aizmirstu telefona PIN kodu vai nesaprotamu mājas darbu matemātikā, ziņojums par mašīnu ar “automātisko ieroci” (“Google” auto) - visi zina, ka ārkārtas dienestiem nedrīkst zvanīt, ja nav reālu problēmu, taču dzīvē notiek visādas dīvainas lietas.

Protams, patiesībā ārkārtas dienesti jebkurā valstī ikdienā risina sarežģītas un ļoti nopietnas problēmas. Kanāls FOX ir apkopojis 11 dīvainas problēmas, par kurām iedzīvotāji ir zvanījuši ārkārtas dienestam 911.

Sasodītais akmens!

Reiz 911 piezvanījis saniknots lauksaimnieks, kas, īpaši neizvēloties vārdus, sūdzējies, ka pļavas vidū atrodas liels akmens. Un to sasodīto akmeni ir grūti apbraukt, sēžot zāles pļāvējā. Uz jautājumu, kāda ir kunga adrese, viņš atjautājis: “Jūs esat 911 un jūs nezināt manu sasodīto adresi? Kāda velna pēc es maksāju nodokļus?” Uz atkārtotu jautājumu viņš nošņācis: “Paskatieties “Google Earth”, jūs redzēsiet mani šeit, jo manā pļavā atrodas sasodītais akmens!” Sarunas laikā sašutušā runātāja atrašanās vieta tika fiksēta. Tā atradās ārpus konkrētā 911 centra atbildības teritorijas, tādēļ stāsta fināls nav zināms.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā