Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

Dziedātāja Samanta Tīna deklarējusies Lietuvā

© Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

Dziedātāja Samanta Tīna telekanāla STV Pirmā! sarunu šovā Starp mums runājot atklājusi, ka ir deklarējusies Viļņā un nu ir Lietuvas iedzīvotāja.

Samanta jau kādu laiku veiksmīgi darbojas kaimiņzemes šovbiznesā: pirms četriem gadiem startēja Lietuvā populārajā muzikālajā šovā Lietuvos Balsas, pēc tam kopā ar divkārtējo pasaules čempionu Latīņamerikas dejās Tadu Rimgailu tika pie otrās vietas šovā Zvaigžņu dueti.

Valodas barjera gan Tīnai esot joprojām - viņa no lietuviešu stāstītā saprotot ap 70 procentu, taču sarunā iesaistīties var.

Izvērsusi kaimiņzemē arī veiksmīgu koncertkarjeru un nu, izrādās, ir Lietuvas galvaspilsētā arī deklarējusi savu dzīvesvietu. Valodas barjera gan Tīnai esot joprojām - viņa no lietuviešu stāstītā saprotot ap 70 procentu, taču sarunā iesaistīties var, tiesa, tad viņa runā krieviski vai angliski. Samanta arī atzīst: «Lai kā liktos, ka esam blakus, esam kaimiņi, mēs no viņiem ļoti atšķiramies. Lietuvieši par savējiem stāv un krīt. Un nelaiž citus savā lokā. Tas mans fenomens ir tiešām unikāls.»