Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

Uzzini, kuras ir TOP 6 modes tendences šoruden

© Publicitātes foto

Arī drēgnā laika apģērbs var būt stilīgs, sievišķīgs, ērti kombinējams un valkājams. Kāds apģērbs ir reizē ērts un modīgs, kādas ir šā rudens aktuālākās modes tendences, stāsta stiliste Signe Valtere.

SPORTISKI APAVI

Sportiskie apavi jau ilgāku laiku ir ieņēmuši stabilu vietu modes pasaulē, un tieši ērtuma un praktiskuma dēļ šis modes elements nedomā atkāpties. Šogad šie apavi ir kļuvuši īpaši drosmīgi, masīvi, krāsaini un iespaidīgi.

*Ieteikums: velciet tos pie kostīmiem, klasiskiem mēteļiem, kažokiem vai pat gaisīgām un sievišķīgām kleitām.

DZĪVNIEKU RAKSTI

Viena no modes aktualitātēm šoruden ir arī dzīvnieku raksti. Šī tendence ir ārkārtīgi drosmīga, jo ne katra var ietērpties čūskādas raksta kleitā. Bet, kas attiecas uz leoparda raksta apaviem, tiem piemīt jau teju klasiska vērtība.

*Ieteikums: ja vēlaties izcelties, jums vajadzētu meklēt leoparda raksta klasiskās laiviņas - tās būs gan ērtas, gan šoruden arī ļoti stilīgas.

EKO ĀDAS APĢĒRBS

Eko ādas apģērbus - kleitas, bikses, šortus, topus un mēteļus - piedāvā ļoti daudzu veikalu jaunās kolekcijas. Šādu apģērbu ir viegli kopt, nebaidoties, ka uz tā paliks traipi. Pie šīs pašas tendences pieskaitāma arī krāsainā un spilgtā mākslīgā kažokāda.

*Starp citu, augstās modes nami arvien vairāk atsakās no īstām kažokādām, atbalstot dzīvnieku pārstāvjus, tādēļ veikalu plauktos pieejamās mākslīgās kažokādas apģērbus ar neapbruņotu aci pat neatšķirsiet no īstām kažokādām.

ŽAKETES

Ja ilgu laiku tieši ādas jakas bija stilīgākais apģērba gabals, ko vilkt kopā ar jebkuru apģērbu, tad šīs sezonas uzvarētāja ir klasiska žakete. Stila idejas droši varat smelties, lūkojoties ģimenes albumos, atgriežoties ne tik tālajos 90. gados, kad kostīmi bija vēl vairāk oversized un apģērbos jūtamas arī vīrišķīgākas piegriezuma formas.

*Ieteikums: ja gribat savu tēlu padarīt sievišķīgāku, jo īpaši stilīgi būs žaketei pāri likt jostu, akcentējot vidukļa līniju.

JOSTAS SOMIŅA

Jostas somiņas šajā sezonā ienākušas no pagājušā gada, kad šo stila aksesuāru sāka piedāvāt augstās modes dizaineri. Iepriekš tika minēts par jostu virs žaketes, un, ja vēl josta ir kombinācijā ar jostas somiņu, tad šis ir īstas modes dāmas komplekts.

SEZONAS KRĀSA - ORANŽA

Viena no šīs sezonas aktuālajām krāsām ir oranžā. Ļoti spēcīga un viltīga krāsa, no kuras daudzas sievietes izvairās.

*Padoms: lai izceltos pavisam nedaudz, pietiks ar kādu oranžu aksesuāru, piemēram, somu vai kurpēm. Savukārt drosmīgākām dāmām, kuras šoruden vēlas būs īstas stila odziņas, ieteicams izvēlēties oranžas acu ēnas vai lūpu krāsu oranžos toņos.