Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

Novērtē! airBaltic ievieš jaunus apkalpes formastērpus

© Ekrānuzņēmums

Latvijas lidsabiedrība airBaltic no 2018. gada 15. oktobra pakāpeniski ieviesīs jaunus, uzlabotus stjuartu un pilotu formastērpus. Lai nodrošinātu labāko formastērpu dizainu, kas garantētu visas lidojumu apkalpes vajadzības, vispirms lidsabiedrībā tika rīkots iekšējs skiču konkurss. Pēc tam jauno airBaltic formastērpu kolekciju dzīvē radīja dizainere Inese Alhimoviča.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: "Galvenokārt stjuartu formastērpiem ir jānodrošina komforts un drošība, bet papildus tam tie ir arī lidsabiedrības vizuālās identitātes neatņemama sastāvdaļa. Mums ir svarīgi radīt tēlu, kas atbilst airBaltic biznesa filozofijai, kā arī apliecina uzņēmumu kā nozīmīgu spēlētāju aviācijas nozarē. Sadarbībā ar mūsu komandu esam radījuši jaunus un pievilcīgus formastērpus, kas simbolizē airBaltic vērtības un caurstrāvo kvalitāti, stilu un profesionālismu."

Jaunā formastērpu kolekcija ir stilīga, komfortabla, praktiska un eleganta, fokusējoties uz detaļām. Tumši zilo formastērpu kolekciju izceļ daži gaiši zaļi akcenti saskaņā ar airBaltic korporatīvajām krāsām. Pirmo reizi airBaltic vēsturē kapteiņa forma ir mainījusi krāsu - no klasiski melnās uz eleganti tumši zilu.