"Talantu fabrikas" uzvarētājs Snake dzēris no rīta līdz vakaram

Attēlam ilustratīva nozīme © pixabay.com

Realitātes šova Talantu fabrika otrās sezonas (2003) uzvarētājs Snake jeb Jānis Kronbergs intervijā STV Pirmā! raidījumā Sieviete. Personīgi atklāja, ka viņa dzīvesveids pēc šova viņu pazudināja.

Personīgi atklāja, ka viņa dzīvesveids pēc šova viņu pazudināja. Viņš uzvedies neprātīgi viegli - dzēris no rīta līdz vakaram, un viņam likās, ka nu dzīve ir sākusies!... Lai arī šobrīd Jānis alkoholu vairs nelieto un ir laimīgi precējies, viņš atzīstas, ka dzēris jau no 14 gadu vecuma un šī dzeršana beidzās ar kļūšanu par bezpajumtnieku. «Es biju visu nodzēris. Nedzīvoju uz ielas vārda tiešā nozīmē, es vēl tajā laikā pasniedzu angļu valodas privātstundas, paliku kaut kādos hosteļos. Viena nakts ir bijusi, kad interneta kafejnīcā esmu gulējis. [..] Nemāku teikt, kāpēc cilvēki dzer, bet es māku teikt to, kā es kļuvu par bezpajumtnieku...

Izklaide

Šogad 30 gadu jubileju atzīmē grupa “Pienvedēja piedzīvojumi” – latvju rokmūzikas fenomens, trīs puiši no Sabiles, kuri visas trīs šīs desmitgades muzicējuši nemainīgā sastāvā un būtībā pirmie spējuši kā alternatīvās skatuves pārstāvji tikt radiostaciju rotācijās un TV apritē.

Svarīgākais