Sociālajos tīklos smej par modes nama "Balenciaga" 9000 dolāru vērto mēteli

© Ekrānšāviņš no twitter.com

Kārtējo reizi interneta komentētāju nežēlastībā kritis modes nams "Balenciaga", kurš izsmiets par nesen prezentēto 9000 dolāru vērto mēteli.

Kā ironizē interneta lietotāji, tad mētelis patiesībā ir ļoti vienkāršs.

Pirms kāda laika modes nams prezentējis savu kārtējo veikumu, tomēr diez vai tā dizaineri varēja iedomāties, ka internetā smies par to smalko veikumu. Septiņu auduma kārtu mētelis tā nēsātājam izmaksās ne mazu summu- tā cena ir 9000 dolāru. Kā ironizē interneta lietotāji, tad mētelis patiesībā ir ļoti vienkāršs. Portāls "mashable.com" norāda, ka apģērba gabals veidots pēc principa "jaka uz jakas."

Portāls arī nekautrējas norādīt, ka teju ikviens pats var kļūt par dizaineri un izveidot šādu mēteli no tā, kas atrodams skapī. Turklāt tad nebūs arī jāškiras no tik iespaidīgas naudas summas.

Ekrānšāviņš no twitter.com

Tikmēr kāds mikroblogošanas vietnes twitter lietotājs slavenā modes nama tērpā saskatījis līdzību ar savulaik seriālā "Draugi" redzēto apģērba gabalu.

Izklaide

Dziedātāja Olga Rajecka, mūzikas autors Tomass Kleins un teksta autors Guntars Račs radījuši jaunu dziesmu “Saulīte”. Tā mazliet atsauc atmiņā pirms desmit gadiem par leģendāru jau kļuvušo, ārkārtīgi lipīgo hitu “Saule riet”, kas nepārsteidz – autoru kolektīvs tas pats.

Svarīgākais