Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Izklaide

Tiesa jau 2 gadus nespēj izšķirt aktieru Andželinas Džolijas un Breda Pita laulību

© Scanpix

Losandželosas Augstākā tiesa jau gandrīz divus gadus nespēj izšķirt aktieru Andželinas Džolijas un Breda Pita laulību, turklāt abu pušu advokāti nākuši klajā ar paziņojumiem, kas šo procesu tikai apgrūtina.

A. Džolijas nolīgtie juristi pagājušonedēļ žēlojušies, ka kopš 2016. gada septembra, kad pēc aktrises iniciatīvas tika uzsākts laulības šķiršanas process, viņa neesot saņēmusi pietiekamus uzturlīdzekļus, kas nepieciešami sešu bērnu audzināšanai.

B. Pita advokāti uz to reaģējuši, pavēstot, ka aktieris šajā laikā ne tikai apmaksājis bijušās dzīvesbiedres un bērnu rēķinus 1,3 miljonu dolāru apmērā, bet arī aizdevis A. Džolijai 8 miljonus dolāru, lai viņa varētu nopirkt jaunu māju. Atbildi parādā nav palikuši A. Džolijas juristi, pavēstot, ka šī nauda aizdota uz procentiem, turklāt

B. Pits neievērojot iepriekš panāktās neoficiālās vienošanās. Pati A. Džolija ir izteikusies, ka ļoti vēlas, lai laulības šķiršanas process tiktu pabeigts līdz šā gada beigām, pret to iebildumu nav arī B. Pitam, taču, kā norāda UPI - juristiem nāksies krietni papūlēties, lai panāktu abas puses apmierinošu vienošanos par finansiāliem jautājumiem un bērnu aizbildniecības tiesībām.