Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

Izpārdotas biļetes uz "Prāta vētras" koncertu Mežaparkā; "ss.com" par biļetēm prasa pat 140 eiro

© f64

Kā liecina ieraksts grupas "Prāta vētra" "Facebook" kontā, pilnībā ir izpārdotas biļetes uz šī vakara koncertu Mežaparkā.

Tas nozīmē, ka biļetes nevarēs iegādāties arī kasēs pasākuma norises vietā.

Portālā "ss.com" biļešu cenas svārstās no 60 eiro līdz pat 140, bet biļešu gribētāju skaits krietni pārsniedz piedāvājumu.

Grupas pārstāve Aija Auškāpa aģentūrai LETA jau pauda cerības, ka šis būs viens no lielākajiem koncertiem Latvijas vēsturē, jo uz to ir izpārdotas 60 000 biļetes.

Auškāpa atzina, ka "Prāta vētrai" šīvakara koncerts būs visapmeklētākais grupas pastāvēšanas vēsturē, taču esot sarežģīti spriest, vai tas būs pats apmeklētākais privāti rīkotais mūzikas pasākums Latvijas vēsturē, jo pirms daudziem gadiem ļoti apmeklēts bija grupas "Čikāgas piecīši" koncerts.

Trimdas latviešu grupas "Čikāgas piecīšu" pirmā triumfālā uzstāšanās dzimtenē, arī Mežaparka estradē, notika 1989.gadā. Par šo koncertu minēts, ka tajā esot sapulcējušies pat 100 000 klausītāju.

Biļetes uz koncertu maksāja, sākot no 25 eiro, līdz ar to ienākumiem no "Prāta vētras" turnejas noslēguma pasākuma vajadzētu sasniegt vismaz 1,5 miljonus eiro.

"Prāta vētras" dalībnieki Renārs Kaupers, Kaspars Roga, Māris Mihelsons un Jānis Jubalts iepriekš aicināja klausītājus uz turnejas koncertiem ierasties, izmantojot velosipēdus, sabiedrisko transportu, vai arī pēc iespējas vairāk koplietojot privātos transportlīdzekļus, lai turnejas laikā radītu iespējami mazāku kaitējumu videi. Tāpat grupa aicina drukātu biļešu vietā pirms koncertiem uzrādīt elektroniski iegādātās biļetes savos viedtālruņos.