Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

Astoto "Summer Sound" festivālu apmeklējuši 23 000 cilvēki

© Publicitātes foto

Ar krāšņiem koncertiem uz četrām skatuvēm un dejām līdz rīta agrumam aizvadīts astotais festivāls "Summer Sound." Festivāla apmeklējums mērāms pagājušā gada līmenī - "Summer Sound" apmeklējuši aptuveni 23 000 cilvēku abu dienu laikā, tāpat Liepājā notikušie festivāla ieskandināšanas koncerti šīs nedēļas laikā pulcināja vairākus simtus apmeklētāju. Ņemot vērā šīs vasaras piesātināto kultūras pasākumu kalendāru, festivāla organizatori ir gandarīti par šiem rādītājiem.

Šogad festivāls Summer Sound piedzīvojis vairākus uzlabojums un šo vērtējam kā jaunu sākumu gadu, norāda organizatori.

Ilgstošā sausuma radītās ugunsbīstamības un spēcīgo vēja brāzmu dēļ, Liepājas pludmalē sestdienas vakarā tika pieņemts lēmums atcelt plānoto festivāla noslēguma salūtu.

Publicitātes foto

“Šogad festivāls Summer Sound piedzīvojis vairākus uzlabojums un šo vērtējam kā jaunu sākumu gadu - vēlamies darīt visu, lai festivāls ne vien radītu svētkus tā apmeklētājiem nedēļas nogalē, bet arī iepriecinātu liepājniekus to gaidot. Esam gandarīti par kuplo festivāla apmeklētāju skaitu un jau pavisam drīz sāksim plānot nākamā gada Summer Sound programmu,” stāsta festivāla organizators Uldis Pabērzis.

Festivālā Summer Sound uzstājās amerikāņu rokgrupa Goo Goo Dolls, vācu dīdžejs Alle Farben, lietuviešu mūziķis Daddy Was a Milkman, pašmāju Musiqq, Gacho, Aija Andrejeva, Labvēlīgais Tips, Dzelzs Vilks, Pienvedēja Piedzīvojumi, Rīgas Modes, Igo, Justs, Sudden Lights, Chris Noah, Marta Ritova, Astra The 22’s, Riga Reggae, Singapūras Satīns, Ozols+Tehnikums, reperi Ansis, Edavārdi un Fakts, dīdžeji Toms Grēviņš un Makree, Lietuvā dzīvojošais mūziķis Andis Grīva ar grupu - Andis Grīva ir WWMM, lietuviešu grupas Colours of Bubbles un Antikvariniai Kašpirovskio dantys, Čipsis un Dullais, Inokentijs Mārpls, Soundarcade, Židrūns, The Bongo Club, Garbanotas Bosistas, The Bad Tones, Múr, Bucharest, PODRUGA, DJ Uldis Rudaks un daudzi citi.