Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

Šarmantā dziedātāja Linda Leen norāda, kas ir lielākā dzīves bagātība

© Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency

Šarmantā dziedātāja Linda Leen ir viena no pašmāju mūziķēm, kura aktīvi rosās arī sociālajos tīklos. Aptuveni pirms nedēļas dāma sociālajā tīklā instagram ievietojusi ierakstu, kurā pastāsta, kas, viņasprāt, ir lielākā dzīves bagātība.

"Dienas beigās lielākā bagātība, kas vien mums var piederēt, ir attiecības ar cilvēkiem. Tās sniedz visvairāk prieka un reizēm vilšanos, vissiltāko pieķeršanās, piederības un dažkārt-atšķirtības sajūtu, tās atbild par abām- gan laimes, gan sāpju asarām un liek justies mums laimīgiem un pa reizei gāzt pārcilvēcīgus izaicinājumu kalnus. Laikam tāpēc, ka tas mums ir visu svarīgāk un dārgāk, dvēseles izdzīvošanas jautājums. Mīlestība ir dzīvība. Un otrādi," emocionālajā ierakstā sociālajā tīklā instagram vēsta mūziķe.

Es novēlu sev jaunajā dzīves gadā spēju vairāk atraisīt sevī un apkārtējos miera, patiesas sapratnes un prieka sajūtu.

"Es novēlu sev jaunajā dzīves gadā spēju vairāk atraisīt sevī un apkārtējos miera, patiesas sapratnes un prieka sajūtu un sastapt, apjaust un lolot vēl kādus dvēseles radiniekus, ar ko kopā iet cauri dzīves skaistajiem un arī mācību brīžiem."

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

Pie ieraksta, kurš sociālajā tīklā instagram ievietots pirms sešām dienām Linda pievienojusi attēlu, kurā redzama kopā ar brāli un mammu.

Jāatgādina, ka šī gada maijā mūziķe sadarbībā ar ģitāristu Rihardu Lībieti radījusi dziesmu "Uzar mani kā zemi".