Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Izklaide

Meganu un Hariju Dublinā samulsina kādas dāmas uzdots jautājums

© PPE/Sipa USA/SCANPIX

Ir pagājuši teju divi mēneši, kopš Lielbritānijas prinča Harija un aktrises Meganas Mārklas kāzām. Kopš precībām abi apmeklējuši jau vairākus oficiālos pasākumus un, kā izrādās, tad tajos viņiem mēdz gadīties arī neērtas situācijas.

Pagājušās nedēļas sākumā princis Harijs kopā ar Saseksas hercogieni Meganu viesojās Īrijā, kur tikās ne vien ar Īrijas prezidentu, bet aprunājās arī ar saviem atbalstītājiem.

Izdevums "People" norāda, ka lšķitis, ka jautājums pāri samulsinājis.

Tiesa, šoreiz, iespējams, šī tikšanās izvērtās ne tā, kā gaidīts. Kāda dāma pūlī karaļpārim norādījusi, ka ir precējusies ar rudmatainu vīrieti un viņiem ir pieci bērni. Turpinot sarunu kundze nekautrējās jautāt, kad tad sagaidāmas karaliskā pāra atvases.

Izdevums "People" norāda, ka lai gan sākotnēji šķitis, ka jautājums pāri samulsinājis, Harijs nav izvairījies no atbildes un norādījis, ka pieci bērni ir pārāk daudz.

Jāmin gan, ka šogad Lielbritānijas karaliskā ģimene sagaidījusi jau vairākus pēcnācējus. 23.aprīlī pasaulē nāca prinča Viljama un viņa sievas Ketrīnas dēls Luiss. Tāpat otro meitu pasaulē laidusi karalienes Elizabetes II mazmeita Zāra Filipsa.