Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Svarīga informācija "Positivus" apmeklētājiem

© Publicitātes foto

Tikai četras dienas atlikušas līdz Positivus festivāla nedēļas nogalei. Jau šo ceturtdien, 19. jūlijā plkst. 17:00, tiks sagaidīti pirmie festivāla apmeklētāji, kuri varēs apmesties telšu pilsētiņā. Tiem, kas uz festivālu dosies ar savu automašīnu būs gaidāmas nelielas izmaiņas ceļā uz festivāla autostāvvietu, kā arī ceļa posmā uz Salacgrīvu gaidāmi nelieli satiksmes ierobežojumi.

Sakarā ar ceļu remontdarbiem, gaidāmi arī pavisam nelieli satiksmes ierobežojumi ceļā uz Salacgrīvu.

Šogad iebraukšana autostāvvietā būs jaunā vietā. Ierodoties Salacgrīvā, būs nepieciešams rūpīgi sekot līdzi ceļa malā izvietotajām norādēm. Iebraukšana festivāla oficiālajā autostāvvietā būs no citas puses. Uzreiz aiz “Circle K” būs nepieciešams nogriezies uz Zaļo ielu, tālāk sekojot līdzi norādēm vai ievadot navigācijas sistēmā Zaļā iela 19 būsi sasniedzis galamērķi!

Maksa par iebraukšanu Positivus oficiālajā autostāvvietā ir 8 eiro un tā tiek noteikta par katru iebraukšanas reizi, neatkarīgi no stāvvietā pavadīto stundu skaita. Ja festivāla laikā paredzēts vairākkārt iebraukt un izbraukt no autostāvvietas, iesākām iegādāties abonementu, kura cena ir 20 eiro.

Sakarā ar ceļu remontdarbiem, gaidāmi arī pavisam nelieli satiksmes ierobežojumi ceļā uz Salacgrīvu, tāpēc iesakām plānot laicīgi savu izbraukšanu uz festivālu. Posmā no Duntes līdz un Svētciemam tiek veikti remontdarbi, līdz ar to šajā objektā būs ātruma ierobežojums 70 km/h.