Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

Allaž perfektajai Meganai Mārklai gadās misēklis ar tērpu

© SCANPIX

Jau kopš laika, kad ASV aktrise Megana Mārkla un viņas mīļotais, Lielbritānijas princis Harijs paziņoja par saderināšanos, stila eksperti nebeidza slavēt dāmas eleganto stilu. Tiesa, viņas tērps vizītes laikā Īrijā raisījis diskusijas, vai arī Saseksas hercogiene tomēr nemēdz kļūdīties.

Neilgi pēc pirmajiem publicētajiem attēliem no karaliskās vizītes sociālajos tīklos sākta diskusija, vai šoreiz nevainojamā Megana Mārkla nav pieļāvusi stila kļūdu.

Šonedēļ Saseksas hercogiene Megana Mārkla kopā ar vīru devusies oficiālajā vizītē uz Īriju. Tās otrajā dienā Dublinā viņa ieradusies tērptā pelēkas krāsas "Roland Mouret" kleitā. Elegantajam tērpam karaliskās ģimenes pārstāve pieskaņojusi melnas krāsas laiviņas.

Neilgi pēc pirmajiem publicētajiem attēliem no karaliskās vizītes sociālajos tīklos sākta diskusija, vai šoreiz nevainojamā Megana Mārkla nav pieļāvusi kļūdu un zem kleitas izvēlējusies nepareizo apakšveļu. Kamēr lielākie modes eksperti klusē, tikmēr "The Sun" noskaidrojis, cik dārgos tērpos prinča Harija sieva tērpusies šoreiz. Ja viņas tērpi maksājuši tuvu 2000 mārciņu katrs, tad auskari, kas papildinājuši eleganto tēlu vien izmaksājuši 9000 mārciņu.