Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

X-faktora finālists izsludina īpašu akciju!

© Publicitātes foto

Dziedātājs, Latvijas pirmā "X-faktors" konkursa finālists Aivo Oskis gatavojas izdot savu otro singlu – dziesmu "Pateicos". Šī dziesma ir par draudzību un pateikšanos saviem mīļajiem, tāpēc Aivo aicina video tapšanā piedalīties arī tevi un kopā teikt "Paldies" arī taviem draugiem!

Labs draugs pārzina tavas dzīves spilgtākos mirkļus, bet labākais draugs tos ir izdzīvojis ar tevi kopā... Vai esi domājis par to, kāda tev pieder bagātība, ja tev ir kaut viens labs vai labākais draugs? Liktenis šādā veidā tev ir dāvājis milzīgu laimi, jo draugi nav domāti tikai tam, lai kopā atpūstos, draugi ir tā nezūdošā vērtība, kura atrodas tev līdzās jebkādā dzīves situācijā. Vai tu atceries, kad pēdējo reizi pateici šim īpašajam cilvēkam: "Paldies!"? Vai vispār esi to darījis? Mēs ticam, ka labais vairo labo, tāpēc Aivo Oskis aicina izdziedāt savu pateicību draugam kopā - savā jaunajā dziesmā "Pateicos". Pievienojies šai mīlestības un pateicības piepildītajai akcijai arī tu:

* Nofilmē sevi dziedot Aivo dziesmas "Pateicos" piedziedājumu acapella versijā.

* Līdz 10.jūlijam ieliec video savā instagram profilā un ietago savus labākos draugus, pievienojot hashtagu #AivoOskisPateicos

Video aicinājums piedalīties akcijā ar iespēju saņemt lieliskas balvas, kā arī jaunās dziesmas fragments aplūkojams šeit: