Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide

Bolivuda varētu Latvijā uzņemt filmu

Ekonomikas ministrs Artis Kampars (JL) ticies ar Indijas filmu industrijas jeb tā dēvētās Bolivudas pārstāvi filmu producentu Dinešu Vidžanu, lai pārrunātu ieceres Latvijā uzņemt filmu, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja Kampara preses sekretārs Sandris Sabajevs.

Tikšanās laikā Kampars ar filmu producentu un Latvijas sadarbības partneriem no "Baltic Pine Films" pārrunāja filmas uzņemšanas ieceres Latvijā un to, kāds atbalsts būtu nepieciešams no valsts, lai izvēle tiktu izdarīta par labu Latvijai.

"Esmu gandarīts, ka mana darba vizīte Indijā ir bijusi auglīga un top reāls sadarbības projekts starp Latviju un Indiju. Tikšanās laikā pārrunājām ieceres veidot filmu, ko vērtēju ļoti pozitīvi, un apliecināju, ka filmas veidotāji var rēķināties ar manu atbalstu savu ieceru realizēšanai dzīvē, jo tas nozīmē jaunas investīcijas un darba vietas Latvijas ekonomikā," atzina Kampars.

Jau vēstīts, ka Indijas vizītes laikā šā gada februārī Kampars tikās arī ar Bolivudas filmu industrijas pārstāvjiem, kuri meklē iespējas uzņemt Eiropas skatus par konkurētspējīgām cenām.