Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

Pecolli ģimene. Dalīties mīlestībā

DZĪVES BRĪNUMU DĀRZNIEKI – iluzionisti Dace, Enriko un Dante Pecolli. «Atskatoties uz divdesmit gadu kopsadarbību uz skatuves, nākas secināt, ka savu ideju sēklas par dzīves brīnumiem esam sējuši auglīgā augsnē, kā rūpīgi dārznieki esam tās rušinājuši, apčubinājuši, mēslojuši un laistījuši, un – mūsu darba augļi ir iedvesmojuši skatītājus visā pasaulē,» priecīgi saka Dace Pecolli, aicinot unikālā piedzīvojumā ziepju burbuļu, lāzeru un specefektu pasaulē © Foto no Daces PECOLLI personiskā arhīva

«Ja visas iepriekšējās reizes mēs esam mēģinājuši skatītāju pārsteigt, izklaidēt un iepriecināt, tad šoreiz ir sajūta, ka gribas dalīties mīlestībā. Mīlestībā un pateicībā par talantu, ko Dievs mums ir devis, par iespēju darīt darbu, ko no sirds mīlam,» saka iluzioniste Dace Pecolli.

Pecolli ģimene - Dace, Enriko un viņu dēls Dante - šobrīd ir atpakaļceļā no eksotiskās Indonēzijas, kur paradīzes salā Bali viņi jūtas kā mājās un kurp allaž dodas, lai atgūtu saspringtajā darba režīmā iztērētos fiziskos un garīgos spēkus. «Mums ir plāniņš, ka vecumdienās pārcelsimies uz dzīvi Bali,» saka Dace Pecolli, uzsverot, ka, sasmēlušies saules enerģiju, viņi ar jaunu sparu gatavosies krāšņajam ziepju burbuļu, lāzeru un specefektu šovam Bubblelandia, kas sestdien, 19. maijā, pulksten 12 un svētdien, 20. maijā, pulksten 12 un 16 gaidāms uz Rīgas Kongresu nama skatuves.

Daudzviet pasaulē jau labi pazīstamais iluzionistu pāris Dace un Enriko Pecolli šogad svin 20 gadu skatuves jubileju, un viņu izrāde Bubblelandia jeb Underwater bubble show sajūsmina skatītājus jau daudzviet pasaulē. Vairāku gadu garumā tā izrādīta 14 valstīs un nu ir noslīpēta gluži kā dimants.

Šajā pavasarī Underwater bubble show pirmoreiz tika rādīta Bogotā, Kolumbijā, trešajā nozīmīgākajā teātra festivālā pasaulē. Skatītāju interese bija tik milzīga, ka Daces un Enriko Pecolli uzturēšanās laiks tika pagarināts, lai viņi varētu sniegt vēl trīs papildizrādes.

«Salīdzinot ar to Bubblelandia, kas Rīgā jau izrādīta, šajā izrādē piedalīsies divi ļoti spēcīgi akrobāti no Ukrainas, kuri rādīs neticamus akrobātiskus trikus, kā arī itāļu komiķis, kurš rādīs smieklīgu triku ar milzu balonu,» stāsta Dace Pecolli, piebilstot, ka viņi ir attīstījuši arī Bubblelandia produktu līniju, kas ir seši dažādi objekti, un ikvienam šova apmeklētajam būs iespēja tos aplūkot un arī iegādāties.

Dacei un Enriko Pecolli 20 gadu laikā bijušas ļoti daudzveidīgas iluzionisma programmas dažādos žanros - ātrās tērpu transformācijas, lielā ilūzija, mikromaģija, mentālā maģija, kosmiskais iluzionisms. «Šo gadu laikā esam uzstājušies 50 (!) valstīs. Pagājušā gada nogalē bijām savā otrajā Amerikas-Kanādas tūrē, kur Amerikā uzstājāmies 47 pilsētās, Kanādā - desmit. Jūnijā dosimies uz Singapūru un Honkongu, jūlijā - uz trim Alžīrijas pilsētām, augustā - uz Taivānu un Kolumbiju. Rudens pusē mums ieplānota tūre pa Eiropu, gada izskaņā - pa Ķīnu, bet nākamā gada janvārī dosimies savā jau trešajā Amerikas tūrē. 2019. gads viss jau saplānots, bet 2020. gadā plānojam, ka pirmizrādi Rīgā varētu piedzīvot mūsu jaunā izrāde,» atklāj Dace Pecolli, piebilstot, ka abiem ar Enriko radošas idejas ir vienmēr, un tās visas pamazām arī realizējas.

Savukārt 5. oktobrī Pecolli pāris jau ceturto gadu Rīgā organizēs Starptautisku iluzionisma konkursu OLybet Magic Mania, kas atkal pie mums atvedīs pasaules līmeņa iluzionisma meistarus. Tāpat kā iepriekšējos gadus, tas notiks Olympic Wodoo Casino, šogad pasākuma tēma būs brīnumi kino, un ieeja, kā ierasts, bez maksas (no 18 gadu vecuma).