Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Izklaide

Aldaris šogad Muzeju naktī rīkos īpaši plašu programmu

© f64

Arī šogad, 19.maijā notiks ikgadējā Muzeju nakts, kurā jau tradicionāli ar savu programmu piedalīsies arī AS Aldaris un Aldara alus darbnīca.

Laika posmā no 16.00-23.00 Aldara apmeklētāji varēs baudīt ekskursijas, meistarklases, aklās degustācijas, spēles un bērnu aktivitātes, bet vakara izskaņā uzstāsies grupas Double Faced Eels un Labvēlīgais tips. Pasākumu vadīs un par neizsīkstošu jautrību rūpēsies Rīgas Improvizācijas teātra aktieris Rihards Sniegs. Tāpēc Aldaris aicina nestāvēt garās rindās pie pilsētas centra muzejiem, bet doties apskatīt Sarkandaugavas piedāvātās un vēl neapgūtās iespējas.

Pasākuma programmai šogad dots nosaukums "Alus tradīciju šūpulis". Tā veidota gana izzinoša un informatīva, piemērota visām paaudzēm - gan bērniem, gan pieaugušajiem. Tiem, kuri būs izpildījuši 5 no 6 aktivitātēm norādītajām aktivitātēm, Aldaris dāvinās pārsteiguma dāvanu.

Programmā iekļauts:

• Ekskursijas Aldara vēsturiskajā alus darītavāā un Aldara alus darbnīcā

• Padomju laika bunkura ekskursijas zinoša gida pavadībā

• Iespēja iemūžināt Muzeju nakti īpašā foto stūrī

• Alus aklā degustācija un konkursi

• Alus eksperta prāta spēles?

• Meistarklases ar īpašām alus un Blis Gelatto saldējuma degustācijām

• Atraktīva programma bērniem

Zīmīgi, ka šogad Aldaris Muzeju naktī piedalās kopā ar vairākiem citiem Sarkandaugavas rajona pārstāvjiem, veidojot kopīgu pasākumu programmu "Sarkandaugava - Rīgas industriālais šūpulis". Ar atraktīvām aktivitātēm Sarkandaugavas viesus priecēs Latvijas Nacionālā vēstures muzeja Dauderu nodaļa, Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centra muzejs, tāpat šajā naktī savas durvis vērs bijušajā gumijas fabrikā "Prowodnik", kurā tiks rīkotas ekskursijas, kā arī dažādās zīmīgās Sarkandaugavas vietās notiks izstādes, radošās darbnīcas bērniem un sporta aktivitātes.