Šonedēļ ar koncertu Rīgā atgriežas Braiens Adamss

© Publicitātes foto

Jau rīt, 3. maijā, “Arēnā Rīga” ar ierasti enerģisku koncertu uzstāsies visu laiku slavenākais kanādiešu rokmākslinieks – Braiens Adamss. Šoreiz mūziķis klausītājiem sagatavojis jaunu programmu, kas pakārtota pērn izdotajam albumam "Ultimate" - tajā līdzās labi zināmajiem hitiem izskanēs arī dažas jaunas kompozīcijas.

Braiens Adamss pie mums uzstājies jau vairākkārt, taču dīvainā kārtā joprojām nav apnicis - viņa enerģiskie un emocionālie koncerti joprojām ir pieprasīti.

Dažkārt kanādietis ar savu pavadošo blici uzstājas pat divas stundas “ar astīti”, tāpēc pagūst izspēlēt lielāko daļu savu hitu, bet tādu viņam ir pārpārēm.

Kopš karjeras sākuma, ko iezīmē 1983. gadā izdotais albums ”Cuts Like A Knife”, Adamss radījis ievērojamu hitu plejādi: “Summer Of '69”, “Run To You”, “Kids Wanna Rock”, “Somebody”, “One Night Love Affair”, “It's Only Love”, “Cuts Like A Knife”, “Can't Stop This Thing We Started”, “The Only Thing That Looks Good On Me”, “When You're Gone”, “Back To You”, “Let's Make A Night To Remember” un citus, kā arī neaizmirstamās balādes “Please Forgive Me (Everything I Do)”, “All For Love”, “Heaven”, “Have You Ever Really”, “Loved A Woman?”.

Savas vairāk nekā 40 gadu garās karjeras laikā viņš izdevis 13 studijas albumus (pēdējais no tiem ar nosaukumu “Ultimate” - pērn), virkne izlašu un koncertierakstu, kas kopumā pārdoti vairāk nekā 100 miljonu kopiju apmērā. “Nav nekāds noslēpums, kas man tiešām patīk tas, ko daru, un man nekad nav garlaicīgi doties koncerttūrē. Par laimi, man ir tā iespēja apceļot pasauli, un būtu brīnišķīgi to darīt vēl vismaz gadus desmit,” tā Braiens Adamss.

Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais