Filips Kirkorovs pretendē uz Ginesa rekordu, simto reizi uzstājoties pilnībā izpārdotā zālē

Krievijas estrādes zvaigznes Filipa Kirkorova simtais koncerts Sočos, kas pagājušajā pirmdienā notika šīs kūrortpilsētas estrādes "Festivāla zālē", tiks iekļauts Ginesa rekordu grāmatā, informē Krievijas prese.

Krievu "popmūzikas karaļa" koncertturnejas unikalitāte izpaužas faktā, ka absolūti visas biļetes uz Kirkorova koncertiem šajā pilsētā vienmēr ir bijušas izpārdotas - divdesmit gadu laikā Kirkorovs Sočos uzstājās jau simto reizi, un vienmēr viņa koncerti notikuši pilnā zālē.

Tā ziņo portāls mango.lv

Pirmo reizi Sočos Kirkorovs koncertēja 22 gadu vecumā - 1989. gada 22. septembrī, un turpmākos divdesmit gados šajā zālē mūziķis uzstājies vidēji piecas reizes gadā.

"Es uzskatu, ka tā ir liela laime katru gadu vairākas reizes braukt tieši uz šo pilsētu un izbaudīt visas valsts mīlestību," vietējā presē izteicies Kirkorovs.

"Cilvēkam-svētkiem", kā pats sevi dēvē Kirkorovs, uzstāšanās Soču publikas priekšā esot tautas mīlestības indikators, kas "nenobāl pat krīzes laikā, kad cilvēkiem koncerti pārāk neinteresē". Bulgārijā dzimušais dziedātājs atzinis, ka Soču koncertzāle ir popularitātes līmeņa rādītājs valstī, kā arī eksaminācijas laukums visiem jaunajiem izpildītājiem.

Izklaide

17. un 18.septembrī "Kultūrtelpā Auss" norisinājās "Izdevniecības MicRec" organizētā pirmā "Maestro Songwriting Camp" dziesmu rakstīšanas nometne, kuru apmeklēja arī tās patrons Maestro Raimonds Pauls.

Svarīgākais