Zināmi pirmie "Supernovas" finālisti

© Ekrānšāviņš no video

Sestdien, 3. februārī, Latvijas Televīzijas (LTV) autoru un izpildītāju konkursā "Supernova 2018" dalībnieki piedzīvojuši pirmo nervus kutinošo uzstāšanos tiešraidē. Pusfinālā uzvarēja Liene Greifāne, bet finālā tika arī Edgars Kreilis, ziņo "Latvijas Televīzija".

Dziesmas un priekšnesumus vērtēja žūrija, kuras sastāvā redzējām Latvijas Radio 5 - Pieci.lv mūzikas redaktoru un šī gada konkursa žūrijas vadītāju Rūdolfu Budzi (DJ Rudd), mūziķi un vokālo pedagoģi Jolanu Gulbi-Paškeviču un komponistu Jāni Lūsēnu.

Katrā pusfinālā pastāvīgajai žūrijai pievienosies mainīgais žūrijas loceklis, un šoreiz tā bija konkursa iepriekšējās sezonas uzvarētāju „Triana Park” soliste Agnese Rakovska.

"Supernovas 2018" vadītājas lomā iejutusies pieredzējusī TV dīva Dagmāra Legante un otrās "Supernovas" sezonas uzvarētājs Justs Sirmais.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais